Κυριακή 5 Απριλίου 2015

3η έκθεση "Γυνακείας Επιχειρηματικότητας" απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών "Τα Σέλλανα"

Σε μια περίοδο δύσκολη για την αγορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών "ΤΑ ΣΕΛΛΑΝΑ" πάντα κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής και με σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό άνοιξε για συνεχή χρονιά τις πύλες της 3ης έκθεσης "Γυνακεία Επιχειρηματικότητα" που έχει πάρει πλέον και επίσημο χαρακτήρα, χθές το Σάββατο 4 Απριλίου 2015.

Η επιχειρηματικότητα αποτελεί την βασικότερο κινητήρια δύναμη της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης της κοινωνίας.
Είναι το στοιχείο κλειδί για την οικονομική μεγέθυνση, την καινοτομία, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την αύξηση της παραγωγικότητας, αλλά και γενικότερα για την ευημερία μιας περιοχής.
Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι η επιχειρηματικότητα αποτελεί μέσο προσωπικής ανάπτυξης και κύριο παράγοντα της κοινωνικής συνοχής ενός τόπου.

Η οργάνωση άψογη, ο εκθεσιακός χώρος οι αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου Προαστίου γεμάτες απο εκθέματα και επισκέπτες απο τις γύρω περιοχές έδιναν μια ξεχωριστή νότα σε όλη την εκδήλωση.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις γυναίκες της έκθεσης και επίσης ενα μεγάλο μπράβο στην πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Μαλαματένια Μπουραζάνη όπως επίσης και σε όλο το Δ.Σ που κατάφερεν και διοργάνωσαν μια τόσο όμορφη και άψογη εκδήλωση.
Πραγματικά αξίζει τον κόπο γιατι ειναι μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια.

Η πρόεδρος της διοργάνωσης κα Μαλαματένια Μπουραζάνη στο τέλος είπε:
- Μια πολύ όμορφη μέρα ήρθε στο τέλος της μια έκθεση που κράτησε πολλές ώρες και όλα τα μπράβο πάνε στις εκθέτριες μας.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στηρίζει σε αυτή μας την προσπάθεια...
Ενα μεγάλο μπράβο στο Δ Σ του Συλλόγου μας που παραδίδει πνεύμα και σώμα και που το αποτέλεσμα κάθε φορά μας δικαιώνει.
Χαρούμενες και περήφανες για ακομη μια φορα.
Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ όλους και ολες σας.... 
Την εκδήλωση προλόγισαν οι κα Ασημίνα Σκόνδρα, κος Βασίλειος Τσιάκος, ο Μανώλης Στεργιόπουλος και ο Σάκης Μπότας τούς οποίους ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση και στηριξή τους.

Η "Ιτέα Καρδίτσας" στηρίζει τον Σύλλογο Γυναικών του Δήμου Σελλάνων και φυσικά στηρίζει και την γυναικεία επιχειρηματικοτητα.

Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους:
Η πρώην Βουλευτής Καρδίτσας κα Ασημίνα Σκόνδρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κος Βασίλειος Τσιάκος, ο πρόεδρος Πολιτιστικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας κος Μανώλης Στεργιόπουλος, η Δημοτική σύμβουλος Παλαμά και πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ κα Φωτεινή Καραϊσκου όπως επίσης και ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Προαστίου κος Σάκης Μπότας.

Οι εκθέτριες:
ΓΙΩΤΑ ΧΟΥΛΙΑΡΑ
ΑΣΠΡΟΥΔΗ ΣΟΦΙΑ
ΤΖΕΛΛΑ ΣΟΦΙΑ
ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΤΖΙΩΚΑ
ΖΕΥΓΑΡΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΑΛΔΕΑ ΑΝΝΑ
ΡΟΔΑΝΘΗ ΣΙΔΕΡΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΤΡΑ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΜΑΚΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΧΟΙΝΑ ΜΑΡΙΑ
ΝΤΕΜΗ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΟΥΛΗ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΥ
ΟΛΓΑ ΜΑΓΓΟΥ
ΝΤΙΝΑ ΚΟΥΤΡΑ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ





































3 σχόλια:

Μανώλης Στεργιόπουλος είπε...

Μόνο συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στα κορίτσια και το σύλλογο γυναικών. Αυτό που κάνουν είναι πρώτα απ όλα πολιτισμός και μετά όλα τα άλλα. Να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις και να φτιάξουμε την πιο δυνατή αλυσίδα. Είναι σπουδαίο να σου φωτίζει κάποιος το δρόμο.

ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗ είπε...

Αγαπητέ Παύλο η Ιτέα και τα Σέλλανα είναι πλ'εον αδέλφια και γι αυτό είσαι υπεύθυνος εσύ. Η Ιτέα θα έπρεπε να καμαρώνει που έχει εσένα σαν έναν απο τους αντιπροσώπους της......εξαιρετική η δουλειά σου, τελικά ο πολιτισμός δεν έχει σύνορα. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα.....

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Σελλάνων

Unknown είπε...

Πολύ ωραίες φωτογραφίες, πολύ ωραία δουλειά, εξαιρετική κάλυψη! άμα έχει κέφια ο φωτογράφος...!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής