Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Στα play out o Ενιπέας

Αυλαία είχαμε σήμερα στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας με την διεξαγωγή της τελευταίας (26ης) αγωνιστικής ξεκαθαρίζοντας οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα μπαράζ ανόδου και υποβιβασμού αλλά και με την ομάδα της Αχλαδιάς να υποβιβάζεται απευθείας στην Γ' ερασιτεχνική.

Πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας είναι ο Θεσσαλικός Ματαράγκας , ενώ μετά και τα σημερινά αποτελέσματα ο Αστέρας Βλοχού με την ισοπαλία με 1-1 εντός έδρας με το Μελισσοχώρι έφτασε τους 40 βαθμούς και μπαίνει ως 4ος με μηδέν βαθμούς στα play off.
Αντίθετα η Παλαμαϊκή στον αγώνα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στο Δημοτικό Στάδιο Παλαμά (διακόπηκε στο 80' με υπαιτιότητα της φιλοξενούμενης Δόξας Παλιουρίου) δεν μπορεί ούτως ή άλλως να διεκδικήσει κάτι περισσότερο απο την 6η θέση της τελικής κατάταξης οπότε και αποχαιρετά εδώ τη φετινή σεζόν.

Στην 12η θέση της τελικής κατάταξης τελειώνει την κανονική περίοδο ο Ενιπέας Ιτέας μετά την σημερινή εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη Φίλιας με 2-2.
Η ομάδα της Ιτέας θα συμμετέχει στα play out ξεκινώντας απο την τρίτη θέση με 1 βαθμό.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής:

Αετός Καλλιφωνίου - Π.Ο.Μ. Θεσσαλικός Ματαρ.    2-1
Α.Ε. Ρούσσου - Δόξα Αμπέλου                                1-1
Αστέρας Δασοχωρίου - Άρης Αγ. Παρασκευής         3-5
Α.Ε. Kένταυρος Ανάβρας - Α.Σ. Aχλαδιάς                1-2
Α.Σ. Ενιππέας - Άρης Φίλιας                                    2-2
Αστήρ Bλοχού - Α.Ο. Mελισσοχωρίου                      1-1
Π.Ο. Παλαμαϊκής - Δόξα Παλιουρίου                       1-1 (διεκ. 79')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής