Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!

Δεν φαίνεται να γλιτώνει ούτε ο χώρος του Μουσείου Ιτέας τους φιλοξενούμενους πρόσφυγες - μετανάστες καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες για την μεταφορά και φιλοξενία τους.

Να σημειώσουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά έχει αποφασίσει ήδη έκτακτη συνεδρίαση για την συγκεκριμένη απόφαση της Κυβέρνησης για μεταφορά προσφύγων - μεταναστών στο συγκεκριμένο χώρο της Ιτέας ενώ τις προηγούμενες μέρες όταν ήρθε στο φως η απόφαση υπήρξε δέσμευση του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας ότι δεν θα διατεθεί ο χώρος του κτηρίου για τη συγκεκριμένη χρήση.

Ο Θεσσαλικός κάμπος, κύριοι της κυβέρνησης έχει έκταση 14.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Πιστεύετε πραγματικά ότι δεν μπορεί να βρεθεί άλλος κατάλληλος χώρος για την φιλοξενία των προσφύγων και μόνο τα λίγα στρέμματα του Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας είναι η λύση;

Για ότι νεότερο σε λίγο με ρεπορτάζ...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και γιατι οχι δηλαδη?

Unknown είπε...

γιατι οχι λεει ο φιλος μας ο ανωνυμος!!!!πας καλα ρε???το μουσειο που καποιοι το εφτιαξαν με κοπο και ιδρωτα και που ειναι κατι που διαφημιζει το χωριο μας θα βαλουμε μεσα τους λαθρομεταναστες???να τους παρεις εσυ στο σπιτι σου στην αποθηκη σου η στο οικοπεδο σου!!!εχεις χωρο φανταζομαι!!!οταν ομως θα ερθουνε και δεν θα εχουν να φανε και θα σε κλεβουν....τοτε να σε δω τι θα πεις!!!ξαφνικα γινατε ολοι ευαισθητοι!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής