Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Συγκέντρωση Φίλων Αγροτικού – Λαογραφικού Μουσείου την Τετάρτη 8 Μαρτίου

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε τους φίλους του Αγροτικού - Λαογραφικού Μουσείου ότι δημιουργήθηκε άτυπη επιτροπή για την ολοκλήρωση των διαδικασιών σύστασης Συλλόγου Φίλων Αγροτικού –Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας Δήμου Παλαμά.

Σκοπός του υπό σύσταση σωματείου θα είναι η με κάθε νόμιμη συμβουλή του στην προσπάθεια επίλυσης ζητημάτων για την επίτευξη των σκοπών, της αποστολής και των αξιών του Μουσείου.

Και επειδή πιστεύουμε ότι το Μουσείο είναι υπόθεση όλων μας, σας ανακοινώσουμε ότι την ερχόμενη Τετάρτη 8 Μαρτίου και ώρα 6:30μμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωσης φίλων του στην αίθουσα του δημοτικού καταστήματος Ιτέας, προκειμένου, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, να αναδειχτούν τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου και να ξεκινήσει η διαδικασία αναγνώρισής του.

Σας περιμένουμε όλους ανεξαιρέτως



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κανενας δεν σου εδωσε το δικαιωμα να δινεις στη δημοσιοτητα ονοματα και σχολια που κατατεθηκαν στο βιβλιο επισκεπτων του μουσειου, κανεναν δεν ρωτησες, δεν νομιζω οτι αποκτηθηκαν νομιμα ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ κανε αυτο που πρεπει ΧΡ-ΧΡ

Παύλος Σαμαράς είπε...

Από ποιόν να πάρω την άδεια;
Το Μουσείο ανήκει σε όλους μας και το βίντεο το έκανα όπως είδες με μεράκι οπότε τα πικρό σχολιό σου πίσω από την ανωνυμία είναι εκ του πονηρού...
Σε περιμένουμε την Τετάρτη να μας τα πεις κι από κοντά, που ξέρεις ίσως να έχεις και δίκιο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εσένα ΧΡ ΧΡ και την παρέα σου ποια πράξη και ποια απόφαση της Δημοτικής Αρχής σε ορίζει νόμιμο εκπρόσωπο του μουσείου;Κάνε τη δουλειά σου ως εθελοντής όσο αντέχεις ακόμα κι άσε τώρα τα νομικά στην μπάντα.Αυτός που γράφει σε εκθεσιακό χώρο με την υπογραφή του το γράφει για να το δουν κι όχι για να κρυφτεί και να καταχωνιαστεί σε κανένα συρτάρι.Δεν είναι προσωπικό δεδομένο το βιβλίο επισκεπτών ενός εκθεσιακού χώρου αλλά μέσο καταγραφής συναισθημάτων και εργαλείο βοήθειας γι αυτούς που δουλεύουν στο χώρο.Εκεί αντικατοπτρίζετε ο θαυμασμός των επισκεπτών για το τι είδαν και τι ένιωσαν κατά την επίσκεψή τους.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής