Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Ένοχη σιωπή...

Χρόνια τώρα στην περιοχή "βάλτος" του Πετρίνου Καρδίτσας συντελείται μία διαρκής αδικία σε βάρος των εκεί καλλιεργητών. Άφρονες έφραξαν την κοίτη του ποταμού Ενιπέα με σωληνωτούς οχετούς, με συνέπεια όταν βρέχει τα νερά να πλημμυρίζουν τα καλλιεργούμενα χωράφια δεξιά της κοίτης..

Οι αρμόδιες αρχές τελευταία κινητοποιήθηκαν και ανέθεσαν σε εργολάβο να καθαρίσει την κοίτη του ποταμού και προφανώς να άρει και τα εμπόδια των σωληνωτών οχετών. Αν δεν το πράξουν, είναι συνένοχες και οι αρμόδιες αρχές και συγκαλύπτουν την παρανομία.
Και θα αναφέρω μόνο ένα νόμο τον 3881/1958 από τους εκατοντάδες που υπάρχουν για την προστασία των εγγειοβελτιωτικών έργων.

Θέλω να πιστεύω ότι θα επικρατήσει η νομιμότητα και όλα θα πάνε κατ΄ευχή.
Διαφορετικά επιβάλλεται να επέμβει η δικαιοσύνη.

Κωνσταντίνος Γαλλής





1 σχόλιο:

ΚΟΥΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Καλησπέρα κύριε Κώστα. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το ίδιο συμβάν στο χωριό. Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να κάνουμε κάτι και να κινητοποίησου με τις αρχες; Κάθε χρόνο γινόμαστε γραφικοί να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Στο φινάλε ας κινηθεί νομικά το χωριό μας. Πολύ σωστά τα λέτε.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής