Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

- Στην κρίση της Ελλάδας άφαντοι οι καλλιτέχνες και ο "επαναστάτης" Νταλάρας...

Ο γνωστός της πάσης "Επαναστάτης" καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας  που για χρόνια ολόκληρα για ψύλλου πήδημα γέμιζε γήπεδα και κλειστά στάδια ανά τον κόσμο τραγουδώντας την αδικία και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ξεσήκωνε τις "δημοκρατικές" ευαισθησίες των πολιτών στη Χιλή, την Νικαράγουα, την Αργεντινή, την Κούβα, την Κύπρο, το Κουρδιστάν.
Στη δική μας χώρα παρά την συνεχιζόμενη αφαίμαξη συνταγματικών ελευθεριών και φασιστικών κρατικών συμπεριφορών, κάνει τον "Κινέζο". Και μάλιστα μετά την υπουργοποίηση της συζύγου του έχει βγάλει τον σκασμό και μας βομβαρδίζει με τα γνωστά εμπορικά πακέτα των δεκαετιών της " αντίστασης". 
Που είναι Γιωργάκη η "επαναστατική" σου φωνή και το πάθος για δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοκρατία; 
Που είστε όλοι οι οικονομημένοι γιαλαντζί διανοούμενοι και καλλιτέχνες της δεκάρας που μόλις αποκτήσατε βιλάρες, κρυφτήκατε πίσω από τους πανύψηλους φράχτες με τις κάμερες και τις πανάκριβες εταιρίες σεκιούριτι; 
Δεν θέλετε προφανώς να αντικρίζετε την καθημερινή δυστυχία χιλιάδων πολιτών που τραγουδώντας τα δικά σας τραγούδια και διαβάζοντας τις δικές σας αμπελοφιλοσοφίες, ψάχνουν αγωνιωδώς στους κάδους απορριμάτων για ένα κομμάτι ψωμί. Εξουσία μου πλανεύτρα!!! 
Γράψτε επιτέλους και κανένα τραγούδι για τον δικό σας πολιτισμικό, ηθικό και κοινωνικό ξεπεσμό και αφήστε τους νέους και τους ιστορικούς του μέλλοντος να ασχοληθούν με την ουσία και όχι με την δική σας απουσία. 
Και κάτι ακόμη στους Νταλάρες όλου του κόσμου. Η συγνώμη είναι χρήσιμο εργαλείο, πολύ περισσότερο όταν τα έχουμε κάνει... μούσκεμα!!!
Στην κρίσιμη στιγμή την "κάνατε" αγαπητοί καλλιτέχνες, ακαδημαϊκοί και διανοούμενοι....ΛΟΥΗΣ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.enpeiraiei.gr/news/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CF%84%CE%B1/

Μάλλον δεν την ξέρατε αυτή την πρωτοβουλία. Δεν είναι καθόλου άφαντος επομένως. Τα λόγια έχουν λιγότερη σημασία από αυτήν την πρωτοβουλία.

Δημήτρης Γισγάκης είπε...

εχει κανει ο νταραλας -γιατι αυτο ειναι το πραγματικο του ονομα- συναυλιες υπερ της κυπρου και τα μυρια πηγαιναν και ερχοταν απο πισω.«Οι άνθρωποι γεννιούνται για να ζήσουν μαζί. Ζούμε δίπλα δίπλα χιλιάδες χρόνια. Αν πετάξουμε λίγο πιο ψηλά δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη. Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως «ανήκει στους Τούρκους», άλλοι «στους Έλληνες», στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια», ανέφερε χαρακτηριστικά.Για την Κυπρο μας ελεγε οτι πρεπει να βρεθει λυση μεταξυ κυπριων τουρκων και αγγλων.Ας δουμε τι ελεγε πριν λιγα χρονια για την Κυπρο μας σε ενθετο δισκου. "Μισή θα μένει η φωνή μας και το τραγούδι μας ατέλειωτο, ώσπου να ηχήσει στην Κερύνεια, στην Αμμόχωστο, στη Σαλαμίνα. Αφιερώνω το τραγούδι μου στον μαθητή που κατέβασε την Τουρκική σημαία στην πράσινη γραμμή, στον Κύπριο πατριώτη που γύρισε στο σπίτι του περνώντας κρυφά στα κατεχόμενα για να ποτίσει την τριανταφυλλιά του και στο 8χρονο κοριτσάκι που με συγκλόνισε πριν λίγο καιρό ρωτώντας με: 'Πότε θα γυρίσουμε πίσω'" . Αντε βρε κολωτουμπα ,κοπροσκυλο,παραδοπιστε,αριστερε με δεξιες τσεπες.Ρε μεχρι για τους βρωμοπακιστανοαφρικανους κανανε συναυλια στον Αγιο Παντελεημονα και μαζευτηκανε ολοι οι αθεοι (παπουλιας,παπανδρεου, αριστεροι με δεξιες τσεπες,δεξιοι με αριστερες πεποιθησεις).βρε ουστ!!!

Στέλιος Στυλιανός είπε...

Το μεγαλύτερο fashion victim της Ελλάδας. Όταν άφησε μαλί ο Χ, χαίτη ο Γιωργάκης. Όταν έγινε της μόδας το latin, latin ο Νταλάρας. Γιαλατζί επαναστάτης μια ζωή... Λυπάμαι μόνο το πεθερό του που είναι αξιόλογος κύριος, πως έκανε και αυτός τέτοιο έκτρομα δήθεν Ελληνίδας.

Μαρίνα Ζαφείρη είπε...

Αυτοι καλα κανανε περιουσιες...αλιμονο απο εμας τα κοροιδα που τρεχαμε δεξια και αριστερα σαν παλαβοι να τους ακουσουμε...Ας μην ξεχναμε βεβαια οτι ειναι και συζυγος υπουργου......ολους τους ασχετους τους βαλαμε να σωσουν την Ελλαδιτσα μας !!!

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Κουραφέξαλα...

Ναι, μεγάλος καλλιτέχνης και ευχαριστούμε για την μουσική κληρονομιά!!

...αλλά σε ότι έχει σχέση με την Ελλάδα και τους Έλληνες;;

Νταλάρας=όπου υπάρχει χρήμα

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής