Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2015 έκοψε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πετρίνου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2015 έκοψε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πετρίνου χθές την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 το απόγευμα και ώρα 6:00 μ.μ.στο καφενείο του Βαγγέλη Kούλιου στον Πέτρινο.

Το προεδρείο και τα μέλη είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και σκέψεις για τη νέα χρονιά και την πορεία του Συλλόγου.

Το καφενείο γέμισε ασφυκτικά απο νωρίς και οι θαμώνες και τα μέλη περίμεναν με αγωνία την κοπή της πίτας μεσα σε κλίμα αισουοδοξίας για τον τόπο τους, τον Πέτρινο.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Μιλτιάδης όπου και στη συνέχεια ευχήθηκε υγεία και δύναμη στα μέλη, το Δ.Σ του Συλλόγου αλλά και όλων των παρευρισκομένων.
Τις ευχές τους με τη σειρά τους απήυθυναν η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κατερίνα Πανταζώνα, ο Αντιδήμαρχος Παλαμά Αντώνης Λωρίδας και ο Πρόεδρος της Τ.Κ Πετρίνου Γιώργος Μίκας.

Στην Πίτα παρευρέθηκαν επίσης:
O Δημοτικός σύμβουλος Μάκης Κοντοβάϊος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας, ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά και ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας.

Τα φλουρί κέρδισε η Αναστασία Δακούκη

Ηταν ενα χαρούμενο, δημιουργικό γεμάτο αγάπη και ζωντάνια απόγευμα...!!!





















1 σχόλιο:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΛΛΗΣ είπε...

Καλή δουλειά Παύλε, η δημοσίευση φωτογραφιών από το κόψιμο της πίτας των γυναικών του Πετρίνου. Βέβαια λίγους γνώρισα, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να βρεθώ έστω και νοερά κοντά στο χωριό μου. Προσωπικά σε ευχαριστώ. Να είσαι πάντα καλά.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής