Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Τείθεται σε μόνιμη λειτουργία το ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ του Δήμου Παλαμά

Με μεράκι, όρεξη και προσωπική φροντίδα της προέδρου Φωτεινής Καραϊσκου το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ετοιμάστηκε να υποδεχθεί για 20 ημέρες τούς μικρούς μαθητές Δημοτικών Σχολείων της περιοχής μας, του Δήμου Παλαμά, εγκαινιάζοντας έτσι και την αρχή μιας νέας εκπαίδευσης και αγωγής στούς μικρούς "Οδηγούς του μέλλοντος".

Την προηγούμενη Δευτέρα 27-04-2015 το πάρκο υποδέχθηκε τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά ξεναγώντας και μαθαίνοντας στούς μικρούς μαθητές κυκλοφοριακή αγωγή και συμπεριφορά.
Σήμερα Τετάρτη είχε σειρά το Δημοτικό Σχολείο Ιτέας.

Η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ Φωτεινή Καραϊσκου δήλωσε:
"Αν και τα προβλήματα πολλά και δύσκολα, τα ξεπεράσαμε γιατί διαθέτουμε όρεξη, πείσμα και αγάπη για τον τόπο μας. Στόχος της ΔΗΚΕΠΑ είναι να δώσει ρόλους, ενέργεια και ζωντάνια σε όλες τις αρμοδιότητες που τις αναλογούν.                            
Τα καταφέραμε!!! 
Το πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Παλαμά, απέκτεισε πνοή και λειτουργεί για πρώτη φορά μόνιμα μετά από 15 περίπου χρόνια κατασκευής του όπου θα εκπαιδευτούν οι μικροί μαθητές όλων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας και όχι μόνο.
Είναι σαφώς μια δύσκολη αλλά και σπουδαία διαδικασία αυτή που επιχειρούμε σε ένα περιβάλλον αλλιώς μαθημένο και διαμορφωμένο, όμως πιστεύω ακράδαντα οτι μια κοινωνία χρειάζεται κάτι συθέμελα δυνατό για να συνέλθει. 
Η δύναμη αυτή δεν μπορεί να αντληθεί παρα μόνο από ξεχασμένα αποθέματα που πρέπει να τα εντοπίσουμε και νομίζω ότι το κλειδί βρίσκεται στον επαναπροσδιορισμό του ρόλου μας ως πολίτες.
Σαφώς μόνο οι καλές προθέσεις του παρελθόντως δεν αρκούν, το διαπιστώσαμε και το διαπιστώνουμε καθημερινά όμως είναι αναγκαίες για να δημιουργηθεί το κλίμα εμπιστοσύνης, ασφάλειας και συνεργασίας που, σε συνάρτηση με το πρόγραμμα και τους ιεραρχημένους στόχους μας θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Παλαμά κύριο Γιώργο Σακελλαρίου και την "Dream team" ομάδα μου για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που μου παρείχαν, ώστε να γίνει πράξη αυτό που ήθελα να κάνω απο την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθηκοντά μου ως υπεύθυνη της ΔΗΚΕΠΑ.
Επίσης την Σχολή Οδηγών του κυρίου Δήμου Ψύχα, καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Παλαμά.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη μου Παύλο Σαμαρά για την διαδυκτιακή και έντυπη κάλυψη, με φωτογραφικό υλικό, βίντεο κ.λ.π."

Η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ
Φωτεινή Καραϊσκου



>



























4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας κυρία Πρόεδρε και σε σας και στη Δημοτική Αρχή. Επιτέλους άρχισαν να λειτουργούν κάποια πράγματα στο Δημο και ειδικά αυτό είναι ότι καλύτερο για όλα τα παιδιά των δημοτών.
Αναφέρεται όμως στο λόγο σας ότι στόχος της ΔΗΚΕΠΑ είναι να δώσει ρόλους, ενέργεια και ζωντάνια σε όλες τις αρμοδιότητες που τις αναλογούν. Σας υπενθυμίζω ότι στις αρμοδιότητες του Νομικού προσώπου του οποίου ηγείσθαι είναικαι το Μουσείο της Ιτέας ή του Δήμου Παλαμά, όπως εσείς συνηθίζεται να το αναφέρεται. Πείτε μας σας παρακαλώ τί έχετε κάνει μέχρι σήμερα και ποιό το χρονοδιάγραμμα μέχρι τη λειτουργία του. Αν υπάρχει τέτοιο....

Ανώνυμος είπε...

Επίσης κυρία πρόεδρε μπορείτε να μας ενημερώσετε κι εμας για τους ''ιεραρχιμένους στόχους'' της ΔΗΚΕΠΑ; Οχι τίποτα άλλο, απλά για να μην γκρινιάζουμε κι εμείς και γινόμαστε γραφικοί με το Μουσείο.

Ανώνυμος είπε...

Η προσέγγισή σου στα τοπικά θέματα, με τα οποία έχεις καταπιαστεί, είναι πολύ εύστοχη και όχι πολιτικάντικη. Σε βαθμό, μάλιστα, που δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι από την περιοχή μας. Δεν έχω το προνόμιο να κρίνω τους πάντες, ούτε κατέχω την Αλήθεια. Αλλά αυτήν την αίσθηση έχω αποκομίσει.
Ο ρομαντισμός έχει τα καλά του. Δεν δημιουργεί δυνατούς εχθρούς. Αλλά δεν δημιουργεί και δυνατούς φίλους. Κάθε ουσιαστική αλλαγή έχει κόστος. Και κάθε διαδικασία με τα κοινά έχει και Πολιτικό. Έτσι, είναι επικίνδυνο στην εποχή μας να εκφραστείς ρεαλιστικά και μη ρομαντικά. Ο ρεαλισμός είναι σκληρός.
Συνεχίστε όπως σας λέει η καρδιά σας, σίγουρα θα βγήτε κερδισμένη στο τέλος!!!

Σπύρος Σπυρόπουλος είπε...

Ωραία πρωτοβουλία. Αλλά αφορμής δοθείσης, τέτοιο γράψιμο για την Ιτέα δεν έχει ξαναγίνει! Αλλά και τέτοια όμορφη παρουσίαση απο το blog της Ιτέας... Υπέροχη!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής