Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Η Προπαγάνδα ξεκινά απο την πρώτη Δημοτικού!

Για γερά στομάχια!!!
Τα νεοταξικά βιβλία Δημοτικού και Γυμνασίου
Απόσπασμα απο την εκδήλωση "ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ".

Ο Δάσκαλος Δημήτρης Νατσιός σταχυολογεί απαράδεκτα κείμενα από τα σχολικά βιβλία τα οποία γκρεμίζουν την εθνική και θρησκευτική συνείδηση των παιδιών μας, καλλιεργούν το πρότυπο του απάτριδος καταναλωτή, απαξιώνουν ιδανικά και ήρωες και τελικά ενισχύουν την ήδη προϊούσα εθνική κατάθλιψη.

Ο Δάσκαλος παρουσιάζει συγκεκριμένα κείμενα, τα οποία χλευάζουν τον Χριστό, τον Άγιο Βασίλειο, τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Ι. Καποδίστρια, τον Θ. Κολοκοτρώνη και περιλαμβάνονται είτε στα βιβλία «Η Γλώσσα μου» των έξι τάξεων του δημοτικού είτε στα Ανθολόγια Νεοελληνικών Κειμένων του δημοτικού και του γυμνασίου.
Και προχωρεί με κείμενα τα οποία γκρεμίζουν το πρότυπο της μητέρας, παρουσιάζουν τη γιαγιά να καπνίζει «μαύρο πούρο», διαφημίζουν τον ερωτισμό στην ηλικία των 12 ετών και αντικαθιστούν τους καταξιωμένους λογοτέχνες με συνταγές μαγειρικής και με νανούρισμα για…χταπόδια.
Στα νέα σχολικά βιβλία το Πάσχα παρουσιάζεται σαν μία ευκαιρία γαστριμαργίας, η περιφορά του Επιταφίου γίνεται «πώς πήγαμε βόλτα τον Επιτάφιο», η σχολική εορτή της 25ης Μαρτίου προβάλλεται σαν μια ευκαιρία…κοπάνας και απώλειας μαθημάτων και η 28η Οκτωβρίου είναι η ημέρα κατά την οποία οι Έλληνες κρύφτηκαν για να μην πολεμήσουν!
Τα Χριστούγεννα συνδέονται με μια μάγισσα, η οποία βρίζει τα παιδιά επειδή της λένε τα κάλαντα, καθώς και με την παρασκευή μαγικού γλυκού.
Η μαγεία και η παραθρησκεία αντικαθιστούν την ορθόδοξη χριστιανική κληρονομιά μας...»

"Η θα τούς πάρει ο ΔΙΑΟΛΟΣ η θα καθόμαστε και θα τούς κοιτάμε σαν βλάκες να εξιστορούμε στα γεραματά μας με "υπερηφάνεια" την ανικανότητα και την ανευθυνότητα για το πόσο καραγκιόζηδες σταθήκαμε κάποτε"

>

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και οι εκπαιδευτικοί, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
ποιός είναι ο ρόλος τους, αν όχι η προάσπιση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ;
Ένα έθνος διαλύεται από την ΠΑΙΔΕΙΑ του και οι εκπαιδευτικοί, άνοιξαν όλες τις ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ, για την καταστροφή του έθνους μας.
Η σιωπή τους δεκαετίες τώρα, σημαίνει ΣΥΝΕΝΟΧΗ!

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε για κλάματα!!!
Αν υποθέσουμε ότι στην περίπτωση ενός βιασμού, οι βιαστές είναι οι Δάσκαλοι και όχι το Κράτος Και οι βιαζόμενοι είναι οι μαθητές...
Τότε οι Γονείς και οι Σύλλογοι Γονέων και Κυδεμόνων, είναι οι ματάκιδες...
Στην κραυγή των βιαζόμενων παιδιών τελικά ποιός θα βοηθήσει;;
Αν δεν σκύψει η καμήλα ποιός μπορεί να την φορτώσει;;

Ανώνυμος είπε...

Το Λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν
οβρεοι-εβραιοι-οβριοι με την παρουσια τους μολυνουν τα παντα και παντου

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Φουκαριάρικο κράτος, μια ζωή θα τρέφεις στους κόλπους σου ρουφιάνους και εφιάλτες

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής