Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

- "Τα πάντα εν σοφία εποίησεν"...

Καθόμουν και έκανα σκέψεις διάφορες.
Προσπαθούσα να φιλοσοφήσω κάποια πράγματα, μα μιας και δεν είμαι φιλόσοφος, άρχισα να φιλοσοφώ χαζομάρες.
Και λέω λοιπόν με το φτωχό μου μυαλό.....




Αν λέω άν έκανε το λάθος ο Θεός, όταν έπλασε τον Αδάμ, να τον έκανε Έλληνα, τότε σας βεβαιώνω, θα είχε αλλάξει ο ρους της ιστορίας.
Γιατί;
Χμμμ.. Ας τα πάρουμε ένα ένα, και μετά πείτε μου αν δεν θα ήταν έτσι όπως τα λέω.

Μέσα στην ομορφιά του Παραδείσου, ο Αδάμ θα ήταν οπωσδήποτε Σοσιαλιστής, μην πω καθαρόαιμος Πασόκος, και μες τις "πρασινάδες", θα ένοιωθε σαν στο σπίτι του.

Σαν Πασόκος και Σοσια-ληστής όμως που θα ήτο, θα είχε κατακλέψει όλα τα μήλα του Παραδείσου, οπότε η Εύα, θα έτρωγε τα....π@π@ρια μου.

Θα καταργούσε δε πάραυτα την Βασιλεία των Ουρανών, και θα την έκανε Προεδρευομένη δημοκρατία.
Θα έβαζε δε τον Θεό ως πρόεδρο, τιμής ένεκεν, μιας και δεν θα μπορούσε να τον εξορίσει, αφαιρώντας του όμως όλα τα δικαιώματα και τις εξουσίες που είχε ως Θεός, και καθιστώντας τον (όπως είπαμε) ένα απλό ανδρείκελο.. τουτέστιν, όπως προείπα, πρόεδρο της δημοκρατίας.
Ένα πράγμα δηλαδή, που το ταΐζεις αδρά, για να μην κάνει απολύτως τίποτε.

Κατόπιν, η Εύα, ως άξια σύζυγος Σοσια-ληστού, με τα απεριόριστα δικαιώματα που τις έδωσε ο φεμινισμός, θα τον διαολόστελνε μια μέρα τον Αδαμάκο, και θα του τα έπαιρνε όλα, αφήνοντάς τον να κοιμάται κάτω από γιοφύρια, μιας και τα παγκάκια εφευρέθηκαν πολύ αργότερα.

Ηθικόν δίδαγμα::
ο Θεός δεν κάνει λάθη, ή, όπως λέει και ο υμνωδός, "τα πάντα εν σοφία εποίησεν"...

Παύλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής