Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

- The Twilight Saga: "ΧΑΡΑΥΓΗ", μέρος 1ο...


Έναρξη: 01/12/2011         Λήξη: 07/12/2011
 
Κόστος: Γενική είσοδος 7€ , Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές - Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι 5 €
Χώρος: Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας
Τηλ.: 2441042024    Διεύθ.: Χάρτης Google  
Α. Παπανδρέου 16, Καρδίτσα, 43100
Πέμπτη 1 μέχρι Τετάρτη 7  Δεκεμβρίου 2011| Προβολές 20:00 και 22:15 | ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn. ΧΑΡΑΥΓΗ’, μέρος 1ο Περιπέτεια Φαντασίας, 2011 | Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Η σειρά ταινιών “Twilight”, που βασίζεται στα best seller βιβλία της Στέφανι Μέγερ, αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που με κάθε ταινία παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.
Το επικό τελευταίο κεφάλαιο της σειράς θα χωριστεί σε δύο μέρη.
Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε αυτή τη φορά τον βραβευμένο με Όσκαρ Μπιλ Κόντον (“Gods and Monsters”), ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ, Τέιλορ Λότνερ, Ντακότα Φάνινγκ και Μάικλ Σιν.
Στο πολυαναμενόμενο νέο κεφάλαιο της σειράς «Twilight», ο Έντουαρντ και η Μπέλα παντρεύονται, αλλά η ευτυχία του νιόπαντρου ζευγαριού δεν κρατάει για πολύ, αφού μια σειρά από προδοσίες και δυστυχήματα απειλούν να καταστρέψουν τον κόσμο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής