Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

- Προχωρά κανονικά η κατασκευή της Επαρχιακής Οδού Λάρισας – Ιτέας...

Προχωρά κανονικά η κατασκευή της Επαρχιακής Οδού Λάρισας – Ιτέας μετά και τις τελευταίες πιστώσεις 1.764.284,69 που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.
Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Με την καταβολή από μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας των πιστώσεων για τις απαλλοτριώσεις, ξεμπλοκάρει η ολοκλήρωση της κατασκευής της Επαρχιακής Οδού Λάρισας – Καρδίτσας. Παρότι παραλάβαμε τμήματα του έργου αυτού βαλτωμένα και ναρκοθετημένα, καταφέραμε με τις υπηρεσίες μας να κάνουμε ότι δεν έκανε η πολιτεία όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον οι πιστώσεις για απαλλοτριώσεις υπάρχουν και το έργο μπορεί να συνεχιστεί κανονικά».
Συγκεκριμένα: Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης κατέθεσε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το ποσό των 831.000 ευρώ για το υποέργο «Απαλλοτριώσεις για την κατασκευή τμημάτων της Επαρχιακής Οδού Λάρισας – Καρδίτσας – Τμήμα από Ελευθερές ως Ιτέα» στα πλαίσια του ΕΣΠΑ. Παράλληλα άμεσα καταβάλλονται άλλα 933.284,69 ευρώ για το υποέργο «Απαλλοτριώσεις για την κατασκευή Τμήματος της Επ. Οδού Λάρισας – Καρδίτσας Τμήμα από τέλος παράκαμψης Μαυροβουνίου έως αρχή παράκαμψης Ελευθερών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: