Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

- "ΛΑΡΙΣΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΝ" η νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη...

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του "I Love Karditsa", ο Στράτος Μαρκίδης ανηφορίζει στην Λάρισα και έρχεται αντιμέτωπος με μια άκρως εμπιστευτική υπόθεση, έχοντας μαζί του ένα πλούσιο cast ηθοποιών. Το στόρι διαδραματίζεται στην Πεζούλα και τη Βρυσούλα, όπου για χρόνια η ζωή κυλούσε αρμονικά. Βέβαια υπάρχει ένας τοίχος ανάμεσα στα δύο χωριά, χτισμένος από άκρη σε άκρη και έτσι κανείς δεν μπλέκεται στην δουλειά του άλλου. Όταν όμως έρχεται ο Καλλικράτης να ενώσει τα δυο χωριά, έρχονται τα πάνω-κάτω.
Ένας μεγαλοδημοσιογράφος πεθαίνει, το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού διχάζει, ο υπουργός λαδώνεται, οι μίζες πάνε κι έρχονται, το ΣΔΟΕ ανακατεύεται, οι άνθρωποι της νύχτας ενοχλούνται, ατομικά και τοπικά συμφέροντα μπλέκονται, ενώ οι εκπλήξεις και οι ξεκαρδιστικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα συναντήσουμε όλη την αφρόκρεμα των Ελλήνων ηθοποιών. Σε ρόλους δημάρχου και δημοτικών συμβούλων θα δούμε τον Τάσο Κωστή, την Κατερίνα Παπουτσάκη, τον Μιχάλη Μαρίνο, ενώ στο χωριό της Πεζούλας κατοικούν οι Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Άννα Μονογιού, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Χριστίνα Τσάφου, Ελένη Γερασιμίδου και ο Κώστας Βουτσάς.
Κατά Βρυσούλα πλευρά, κατοικούν οι Δημήτρης Μαυρόπουλος, Μπέσυ Μάλφα, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Έφη Παπαθεοδώρου, Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Σταρόβας και Κατερίνα Ζαρίφη! Η σκηνοθεσία είναι του Στράτου Μαρκίδη και όπως μπορείτε να φανταστείτε τόσο από το καστ όσο και απο το σενάριο, σε λίγους μήνες θα απολαύσουμε στις αίθουσες μια σπαρταριστή κωμωδία.

Δείτε το trailer της ταινίας:



κι εδώ το Videoclip της ταινίας:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής