Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

- Το video της ημέρας...

Σκάλα πιάνο στη Στοκχόλμη....  
«Ανεβείτε από τις κανονικές σκάλες αντί να χρησιμοποιήσετε τις κυλιόμενες και νιώστε καλύτερα» είναι κάτι που ακούμε ή διαβάζουμε συχνά στις Κυριακάτικες εφημερίδες. Στην πραγματικότητα όμως, ελάχιστοι άνθρωποι ακολουθούν αυτή τη συμβουλή. Μπορούμε να πείσουμε περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα σκαλιά αντί για τις κυλιόμενες σκάλες με το να το διασκεδάζουν; Δείτε τα αποτελέσματα.”


Δεν  μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα, η οποία βέβαια δε θα μας κάνει να αυξήσουμε τη φυσική μας δραστηριότητα σε σημαντικό βαθμό αλλά τουλάχιστον θα κάνει μια αρχή, θα μας προβληματίσει για το πόσο κινούμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας και για το αν χρησιμοποιούμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται κάθε λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής