Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

- Off the record...δημοσιογραφικό απόρρητο

Tα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν σήμερα Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, σπάνε το δημοσιογραφικό απόρρητο για τον πρώην πρωθυπουργό Ένα βιβλίο 500 σελίδων, υπό τον εύγλωττο τίτλο Καραμανλής – Off the record, πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες. Μέσα από τις σελίδες του, οι αναγνώστες θα γνωρίσουν αθέατες αλλά σημαντικές πτυχές της πενταετούς διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, το παρασκήνιο αποφάσεων που στιγμάτισαν την πρόσφατη πολιτική ιστορία της χώρας, ανέκδοτα περιστατικά από συναντήσεις και συνομιλίες του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και προσωπικότητες της διεθνούς πολιτικής σκηνής μέσα από το βλέμμα του ίδιου του Κώστα Καραμανλή, όπως τις εκμυστηρεύτηκε στο γνωστό δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη.

Τα «Επίκαιρα», στο άρθρο των Παντελή Ζήλου και Γιάννη Κορωναίου, προδημοσιεύουν αποκλειστικά αποσπάσματα από το βιβλίο, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Α.Α. Λιβάνη, και αποκαλύπτουν λεπτομέρειες που δίνουν απαντήσεις τόσο για τους τότε χειρισμούς του πρώην πρωθυπουργού όσο και για τη μετεκλογική σιωπή του.
Τα βασικά θέματα που αναλύονται εκτενώς και με στοιχεία στο περιοδικό:

- Από το κυνήγι των νταβατζήδων στο Βατοπέδι
- Τα Δεκεμβριανά και ο χορός των κατασκόπων
- Πώς κατέληξε στην επιλογή Παπούλια για πρόεδρο
- Για τον Φλωράκη και τον Ανδρέα
- Αμερικανόφιλος αλλά όχι αμερικανόδουλος…
- Η εκδίκηση των ΗΠΑ και το ελληνικό βέτο
- Το «άνοιγμα» στη Ρωσία και οι S-300 του Πούτιν
- H φιλία με τον «Σαρκό» και ο «κουμπάρος»
- Οι καβγάδες με τη Μέρκελ
- Η πρόβλεψη Πούτιν
- Η συμμαχία με τον κινεζικό γίγαντα
- Σωζόταν η παρτίδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής