Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

- Γιορτινός καφές απο το χορευτικό γυναικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας...

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των γυναικών, την προηγούμενη Κυριακή, στον γιορτινό καφέ που πρόσφερε το χορευτικό γυναικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας στο καφεζαχαροπλαστείο "Αχίλλειον".
Η φιλοξενία από πλευράς διοργανωτών  ήταν ιδιαίτερα ζεστή προσφέρθηκαν καφές, τσάι, χειροποίητα ξεχωριστά σπιτικά γλυκά, φτιαγμένα από μέλη και φίλες του Συλλόγου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού ευχαριστεί θερμά όλες τις γυναίκες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

                              Πατήστε πάνω στις φωτό για μεγένθυση








2 σχόλια:

ΜΙΛΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ είπε...

ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ

Παύλος Σαμαράς είπε...

Σ΄ευχαριστούμε Μίλτο για τα καλά σου λόγια...νάσαι καλά αδελφέ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής