Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

- Βιάζεσαι;

Άλλη μια Κρύα μέρα σήμερα στην πόλη πέρασε... σαν σχεδόν κανονική.
Ποιος ορίζει το "κανονικό";
Στην προκειμένη περίπτωση εγώ.
Και μάλιστα δεν έχω καθόλου όρεξη να σας το αναλύσω τώρα..
Και ενώ όλα πάνε στραβά, προσπαθώ να βρω κάτι που να δουλεύει ρολόι.

Γυρνώντας σπίτι, συνάντησα ένα από τα εντελώς καθημερινά φαινόμενα που συναντάει ένας άνθρωπος που ζει στο κέντρο μιας πόλης.
Ο λόγος για την προσπέλαση μιας διάβασης πεζών.

-Προσπέλαση; -Ναι, όχι;

Μπορεί να έχω και άδικο.....μα νομίζω πως πλέον θεωρείται κατόρθωμα, να προλάβει κάποιος να ξεκινήσει από το ένα πεζοδρόμιο με Γρηγόρη, και να φτάσει στο απέναντι πριν ανάψει ο Σταμάτης.

Εγώ, που είμαι πενηντάρης δε προλαβαίνω ούτε στα μισά να φτάσω. Δηλαδή ένας ηλικιωμένος τι θα κάνει; Όταν για να περάσεις εγκαίρως και χωρίς κίνδυνο τη διάβαση, πρέπει να έχεις καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μέτρα.

Τι σας λέω τώρα, ε;
Δίκιο έχετε...υπάρχουν πολλά προβλήματα εκατομμύρια φορές σημαντικότερα...

Και το άλλο με το πορτοκαλί το ξέρετε; Πραγματικά ψάχνω να βρω έναν οδηγό, ο οποίος με το που δει πορτοκαλί θα επιβραδύνει, για να τσεκάρει αν προλαβαίνει να περάσει, αντί να μαρσάρει μη τυχόν και τον προλάβει το κόκκινο.
Βιάζεσαι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής