Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

- Επιδείνωση από την Τετάρτη - Έρχεται τσουχτερό κρύο...

Ισχυρές βροχοπτώσεις, χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με τις προβλέψεις των επιστημόνων. Ωστόσο, παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων αναμένεται βελτίωση, ενώ οι άνεμοι θα εξασθενίσουν, κάτι που σημαίνει πως δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα στην μετακίνηση των εκδρομέων.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, την Τρίτη τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να παρουσιάσουν ύφεση στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Από το απόγευμα της Τετάρτης όμως και από τα δυτικά θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες. Τη νύχτα προς τα ξημερώματα της Πέμπτης αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά, στα κεντρικά και βόρεια της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς, ενώ στις κεντρικές και νότιες περιοχές ο δείκτης του υδραργύρου θα κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς.

Την Παρασκευή ο καιρός αναμένεται να είναι πιο κρύος και θα επικρατήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες. Τα χιόνια θα αρχίσουν να μετατοπίζονται από την Θεσσαλία προς τα νότια της χώρας, φαινόμενο που θα είναι πιο έντονο το Σάββατο, παραμονή Χριστουγέννων. Ωστόσο, από το Σάββατο το απόγευμα θα υπάρξει βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, σύμφωνα πάντοτε με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, ο καιρός θα είναι επίσης βελτιωμένος, με ανέμους που δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ. Όμως, το κρύο θα είναι τσούχτερο.

Βροχές και χιονοπτώσεις προβλέπεται πως θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής