Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΝΕΟ κατάστημα & αντιπροσωπεία γνωριμίας προϊόντων της JACOBS με την επωνυμία "ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ "jacobs art coffe" στην Καρδίτσα

Η εταιρία JACOBS έχει πλέον μπεί στα καλύτερα καφέ της πόλης.
Το αξεπέραστο άρωμα και η υπέροχη γεύση του καφέ Jacobs μας κρατά συντροφιά. Θέλοντας να επιλεχθεί ένα κορυφαίο brand στον χώρο του καφέ, η Jacobs αποτέλεσε ασυναγώνιστη επιλογή καθώς τα περισσότερα απο 100 χρόνια πείρας και ο εξαιρετικής ποιότητας καφές του, χαρίζει μια μοναδική και ανεπανάληπτη γευστική απόλαυση.
Είναι γνωστές οι ποικίλιες που διαθέτει η Jacobs, τόσο στις γεύσεις,τα αρώματα, όσο και τα χαρμάνια καφέ. Εαν δεν εχετε ακόμη ιδέα για την αξεπέραστη γευστική εμπειρία του καφέ, μην χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια ζεστή ή δροσιστική κούπα Jacobs στα καλύτερα καφέ της περιοχή μας.

Η εταιρία του Δημήτρη Μπαλαντίνα έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της JACOBS στον νομό Καρδίτσας
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1970 από τον πατέρα Γεώργιο Μπαλαντίνα και εδρεύει στην Ιτέα, Καρδίτσας. To 2003 μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 3 στρεμμάτων.
Το 2012, η εταιρεία επέκτεινε τους αποθηκευτικούς της χώρους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Το αντικείμενο της είναι η εμπορία και διανομή τροφίμων και ψιλικών σε μίνι μάρκετ, περίπτερα και κυλικεία. Από το 2004 η εταιρεία συνεργάζεται με την Chipita για την περιοχή της Καρδίτσας. Το 2008 ξεκινάει συνεργασία με την Perfetti Vanmelle για σχεδόν ολόκληρη την περιοχή της Θεσσαλίας. Αποτελεί διανομέα για την Kraft-Jacobs στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας.
Πέραν των ανωτέρω η εταιρεία έχει συνεργασίες με επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού όπως Vidal, Witor's και 3topole.

Πρόσφατα έγινε το 2ήμερο σεμινάριο "barista basic" για baristes της περιοχής στο ΝΕΟ κατάστημα αντιπροσωπεία ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ "Jacobs Art Coffe"

Στο σεμινάριο δίδαξε ο Φώτης Λέφας κριτής της εκπομπής GOLDEN BARISTA και ιδρυτικό μέλος των coffe lovers και κριτήςς σε παγκόσμιους διαγωνισμούς καφέ!!!
Ο Φώτης είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τον Speciality Coffee Association of Europe (SCAE), είναι πρώτος κάτοχος παγκοσμίως του Coffee Diploma SCAE και είναι Q Grader με πιστοποίηση από το CQI (μπορεί δηλαδή να αξιολογήσει γευστικά βάσει του αυστηρότατου πρωτοκόλλου του CQI Coffee Quality Institute των Η.Π.Α την ποιότητα καφέ ενός παραγωγού ή μιας φάρμας). Ασχολείται επισήμως με το χώρο της εκπαίδευσης γύρω από τον καφέ 12 χρόνια, με κατάρτιση του ιδίου σε αντίστοιχα σεμινάρια και πιστοποιήσεις σε διάφορες χώρες.
Είναι ιδρυτικό μέλος των Coffee Lovers Editors & Trainers και συνιδρυτής του Premium Coffee Institute της Αθήνας αντικείμενο του οποίου είναι η έρευνα, η ανίχνευση, η αρίθμηση, η καταγραφή και η ανάλυση σε πλήρη ανάπτυξη όλων των παραγόντων που επηρεάζουν το προϊόν από το σπόρο, τη φάρμα, την επεξεργασία και το καβούρντισμα, τη μέθοδο άλεσης και εκχύλισης. Φώτης έχει διατελέσει κριτής σε Εθνικά και σε 7 Παγκόσμια πρωταθλήματα όπως World Latte Art Championship & World Coffee In Good Spirits Championship επί σειρά ετών και μαζί με την Σοφία Μπικουβαράκη έχουν εκδώσει το πρώτο βιβλίο (και DVD) για τον καφέ, πανευρωπαϊκά, με θέμα "Η Τέχνη του Latte Art".

Ο φακός της "Ιτέα Καρδίτσας" ήταν εκεί.....

























1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Παύλο, ο φακός σου θα μείνει στην ιστορία της Ιτέας για πολλά πολλά χρόνια

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής