Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Πάντα ν’ ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε...

Η παραδοσιακή μουσική και οι αναρίθμητοι παραδοσιακοί χοροί είναι ένα απ’ τα σημαντικότερα κομμάτια της Εθνικής μας παράδοσης. Κι τούτοι οι χοροί εκτός του ότι προσφέρουν επικοινωνία, ψυχαγωγία, άσκηση και εκπαίδευση είναι και το μέσο έκφρασης έντονων συναισθημάτων και ο πιο σημαντικός σύνδεσμος με τις παραδόσεις μας.

Αλήθεια, ποιος Έλληνας δεν έχει πεταχτεί από την θέση του με τις πρώτες νότες της μουσικής, στους ξεσηκωτικούς σκοπούς της παραδοσιακής μας μουσικής;
Γιατί οι ήχοι του κλαρίνου, κυλάνε μέσα στο αίμα της υπαίθρου και στο άκουσμά του ξυπνάει ο Έλληνας και ειδικά εμείς οι θεσσαλοί.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας λοιπόν ανακοινώνει ότι ξεκινούν απο αύριο το Σάββατο 3 Οκτωβρίου τα χορευτικά τμήματα, ενώ οι εγγραφές μελών συνεχίζονται για φέτος, κι όποιοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να προσέλθουν εγκαίρως.

Καλή επιτυχία και «πάντα ν’ ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε» που λέει και το τραγούδι, σε τούτους τους παλιόκαιρους που ζούμε.

Αύριο Σάββατο ξεκινούν...
ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
Ώρα 16:30 μμ προπαιδικό (Νήπια-Δημοτικό) και παιδικό (Γυμνάσιο)
Ώρα 17:30 μμ εφηβικό τμήμα (Λύκειο)
Ώρα 18:30 μμ τμήμα ενηλίκων και αρχάριων
Υπεύθυνη τμημάτων: Τζέλλα Σοφία

ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΑΣ
Ώρα 17:00 μμ εγγραφές και οργάνωση τμημάτων
Υπεύθυνος τμημάτων: Μπίμπιλας Αχιλλέας

ΤΜΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Ώρα 18:00 μμ εγγραφές και οργάνωση τμημάτων
Υπεύθυνη τμημάτων: Κουκόσια Αλέκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής