Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Πολιτισμός....

Οι Έλληνες λέει η ιστορία ήταν ήρωες.
Πολιτισμένοι ως άνθρωποι ήταν όμως;;
Δεν έχει γραφτεί πουθενά.
Η φωτογραφία είναι σημερινή και είναι η είσοδος του χωριού απο τον Παλαμά.
Αύριο είναι εθνική επέτειος και τιμούμε τα ηρωικά κόκκαλα των προγόνων μας.
Μάλλον ο συγχωριανός μας ήθελε αυτή την εικόνα να εχει η είσοδος του χωριού μας για να τους τιμήσουμε καλύτερα. Να δείξουμε τον πολιτισμό μας βρε αδερφέ...να δείξουμε οτι έχουμε ακόμη μέσα μας το DNA της Τουρκιάς.
Κι ας στήνουμε κ..ο για να γίνουμε ευρωπαίοι..
Ευρωπαίος όμως δε γίνεσαι με λόγια απο το καφενείο κι εξυπνάδες τύπου φταίει ο Δήμος για όλα. Ευρωπαίος γίνεσαι παίρνοντας την ευθύνη των πράξεών σου κι αναγνωρίζοντας τα λάθη σου.... και σίγουρα διορθώνοντάς τα.
Αντ αυτού αποδεικνύουμε όπως ο φίλος στη φωτογραφία οτι είμαστε βρωμιάρηδες και δεν μας αξίζει καμία Ευρώπη. Ο Δήμος έχει ορίσει ακριβώς που πρέπει να πετιούνται τα κλαδιά των δέντρων και σίγουρα δεν είναι η είσοδος του χωριού μας.
Επειδή όμως ο Δήμος έχει ορίσει και πρόστιμο για την μη τήρηση των κανόνων εγω προτείνω να μην ισχύσει και καλύτερο θα ήταν να τα πάρει ο Δήμος και να τα πετάξει στην αυλη αυτουνού του ανεγκέφαλου τεμπέλη.
Γιατί για τεμπέλη πρόκειται.
Δεν μπορώ να φανταστώ τον άνθρωπο, τα έκοψε, τα φόρτωσε,οδήγησε μέχρι εκεί και βαρέθηκε να πάει μέχρι τις "τρανές" όπου όρισε ο Δήμος για τα κλαδιά. Εκτός αν τα κουβάλησε μέχρι εκεί στην πλάτη του όπως κάνουν οι γέροντες στα ορεινά.
Ενας φίλος μου που έζησε οχτώ χρόνια στο εξωτερικό μου είπε οτι εμείς οι Έλληνες είμαστε καθαροί μόνο μέχρι την αυλή μας. Απ εξω μπορεί να γίνεται της π......ς.
Δεν μας αγγίζει καθόλου.
Αγαπητοί συγχωριανοί πολύ καλημέρα σας και λόγω της επετείου αύριο....
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!

Αχιλλέας Μπαλαντίνας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής