Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Έργα αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας από τον ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από τον ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΠΑΛΑΜΑ, τα έργα αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας, σε ολόκληρη την περιοχή δικαιοδοσίας του Οργανισμού.
Αρχικά συντηρούνται οι κεντρικοί αγροτικοί δρόμοι κάθε χωριού και θα ακολουθήσει η αποκατάσταση της βατότητας και στους υπόλοιπους δρόμους, με στόχο να διευκολυνθεί η καθημερινότητα των αγροτών της περιοχής.
Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στους αγροτικούς δρόμους των κοινοτήτων Καλυβακίων, Μεταμόρφωσης, Κοσκινά, Βλοχού, Ορφανών, Φύλλου, Ηλιά, Αμπελώνας, Ιτέας, Αστρίτσας, Λεύκης, Ερμητσίου και του Δήμου Παλαμά, ενώ τα έργα θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες περιοχές δικαιοδοσίας του Οργανισμού.
Οι παραπάνω ουσιαστικές παρεμβάσεις, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού επανεκκίνησης του ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ με έργα ανταποδοτικά προς τα μέλη του, και έχουν ως στόχο να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο μεγαλύτερο μέρος του αγροτικού οδικού δικτύου της περιοχής.
Τα έργα αυτά πραγματοποιούνται με συνεργασία του ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ και του Δήμο Παλαμά και ο Οργανισμός σχεδιάζει τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας σε έργα αποκατάστασης αποστραγγιστικών τάφρων.
Το Δ.Σ. του Οργανισμού με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Γιαννάκο συνεχίζει με αμέριστο ενδιαφέρον τις προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής. Κύριο μέλημα του Οργανισμού είναι η σωστή διαχείριση των εισφορών των μελών, τόσο προς το αρδευτικό όσο και προς το στραγγιστικό σκέλος, ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο της προσφοράς του Οργανισμού προς τα μέλη του.                                                                                   Ωστόσο, για την υλοποίηση αυτών των προσπαθειών της Διοίκησης, η άμεση τακτοποίηση των εισφορών των μελών προς τον Οργανισμό, αποτελεί βασική προϋπόθεση.
Για αυτό το λόγο καλούνται οι οφειλέτες να εξοφλήσουν τα υπόλοιπά τους .
Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη το εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα των συσσωρευμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών των μελών, δίνεται  στα μέλη η ευκαιρία διακανονισμού με μεγαλύτερο βαθμό ευελιξίας -κατά περίπτωση-.
Αναμένοντας τη θετική ανταπόκριση των μελών, η Διοίκηση του ΤΟΕΒ ΤΙΤΑΝΙΟΥ συνεχίζει τις προσπάθειες για την εύρυθμη λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής