Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Τμήματα Παραδοσιακών Χορών, Μουσικών Οργάνων, Χορωδίας και Ζωγραφικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Με μεράκι, αγάπη αλλά και ευθύνη απέναντι στον Ελληνικό πολιτισμό, την παράδοση και την τοπική ιστορία ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός σύλλογος Ιτέας συνεχίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε από το 2011 προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία εκμάθησης Παραδοσιακών χορών με τμήματα Προπαιδικό (νήπια-δημοτικό), Παιδικό(γυμνάσιο), Εφηβικό(λύκειο) και Ενηλίκων στα οποία διδάσκει η χοροδιδάσκαλος και καθηγήτρια φυσικής αγωγής κ. Τζέλλα Σοφία.

Η Χορωδία του Συλλόγου μας δίνει τη δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν αλλά και να ταξιδέψουν μέσα από την αυθεντική Ελληνική μουσική σε συνδυασμό με το τμήμα εκμάθησης Μουσικών οργάνων στα οποία διδάσκει ο καθηγητής μουσικής κ. Μπίμπιλας Αχιλλέας

Ένα νέο τμήμα που στήθηκε τον Μάρτιο του 2015 είναι το τμήμα Ζωγραφικής και έχει αγαπηθεί πολύ από τα παιδιά τα οποία εκφράζονται μέσα από τα χρώματα δείχνοντας σε όλους μας ένα άλλο κόσμο, ένα κόσμο γεμάτο ελπίδα, ομορφιά και ανθρώπινη αγάπη με την επιμέλεια της εικαστικού κ. Κουκόσιας Αλέκας

Ώρες λειτουργίας:
Παραδοσιακοί χοροί
* Προπαιδικό 11:00 πμ Σάββατο
* Παιδικό 16:30 μμ Σάββατο
* Εφηβικό 17:30 μμ Σάββατο
* Ενηλίκων 18:30 μμ το Σάββατο και κάθε Τετάρτη 21:15 μμ

Χορωδία
17:00 μμ Σάββατο

Ζωγραφική
* Παιδικό Τετάρτη 17:30 μμ
* Ενηλίκων Τετάρτη 19:00 μμ

Σας περιμένουμε για νέες εγγραφές
Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη, με εκτίμηση Δ.Σ  Ε.Μ.Σ.Ιτέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής