Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας εκδρομή στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Σε μια ηλιόλουστη μέρα ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας πέρασε υπέροχα στην ημερήσια εκδρομή που διοργάνωσε στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ στην Αριδαία.
Η αναχώρηση έγινε το προηγούμενο Σάββατο στίς 7:00 το πρωϊ απο την πλατεία του χωριού.
Με ενδιάμεση στάση για πρωϊνό και καφεδάκι στον Κορινό Ημαθίας, αναχώρησαν για τα ΠΟΖΑΡ όπου απόλαυσαν το μπάνιο τους στα ιαματικά νερά των λουτρών.
Στή συνέχεια αφού έφαγαν στην ταβέρνα "Ο Τσολιάς", χόρεψαν και γλέντησαν με την ψυχή τους, ήπιαν τον απογευματινό τους καφέ στούς υπέροχους καταράκτες της Εδεσσας.
Στη συνέχεια πήραν τον δρόμο της επιστροφής για την Ιτέα όπου έφτασαν αργά το βράδυ.

Το Δ.Σ ευχαριστεί όλες και όλους όσους συμμετείχαν στην εκδρομή.










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής