Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Επιμορφωτικό σεμινάριο από το Τοπικό Παράρτημα του Ε.Ε.Σ. σε μικρούς μαθητές στο Φύλλο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 στο Δημοτικό Σχολείο Φύλλου ημερίδα –επιμορφωτικό σεμινάριο από το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Καρδίτσας με θέμα τις πρώτες βοήθειες και την αντιμετώπιση ατυχημάτων εντός της σχολικής μονάδας.

Η εκπαιδεύτρια του Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας κα Θεοδοσίου Ντίνα, αφού αρχικά ενημέρωσε τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο και τους μαθητές για το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την αξία του εθελοντισμού ιδιαίτερα σήμερα, στη συνέχεια με βιωματικό τρόπο και με τη συμμετοχή των μαθητών προχώρησε σε επίδειξη πρώτων βοηθειών και αντιμετώπισε με τους μαθητές εικονικά ατυχήματα που συχνά συμβαίνουν τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι (λ.χ. πνιγμονή, αιμορραγία, έγκαυμα, λιποθυμία).

Το σεμινάριο παρακολούθησαν και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Φύλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής