Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στον Παλαμά η παρουσίαση του Βοτανολογίου του Σωκράτη Βασιλάκου

Ο Δήμος Παλαμά και ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά, την προσεχή Κυριακή 7-2-16 και ώρα 11 πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαμά «Παναγιώτης Παλαμάς», πραγματοποιούν εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί το τρίτο βιβλίο του συγγραφέα γεωπόνου – βοτανολόγου Σωκράτη Βασιλάκου.  Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο με τίτλο  ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΟ, όπου στην εισαγωγή του γράφει::
«Το λιγοσέλιδο αυτό εγχειρίδιο- ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΟ- αποτελεί μια πολύ επιμελημένη και πολύμηνη εργασία, που σκοπό έχει να φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους στον κόσμο των βοτάνων. Ένας απέραντος θησαυρός της φύσης, είναι κρίμα να μένει αναξιοποίητος και άγνωστος στο πλατύ κοινό. Η εμπορευματοποίηση της υγείας και το σημερινό μοντέλο της φαρμακευτικής ιατρικής, έχει βάλει στο περιθώριο το πάμφθηνο φαρμακείο της φύσης με αποτέλεσμα να αποσιωπούνται τα θαυματουργά θεραπευτικά αποτελέσματα των αρωματικών και φαρμακευτικών βοτάνων, που τόσο απλόχερα προσφέρει η φύση».

Το εγχειρίδιο αυτό έχει 64 σελίδες και πωλείται στην συμβολική τιμή των 2 € αφού όπως προαναφέρθηκε σκοπό έχει να  πληροφορηθεί ο κόσμος για τα θαυματουργά αποτελέσματα των βοτάνων. Για λόγους εξοικείωσης και γνωριμίας με τα βότανα, κατά την προσέλευση στην εκδήλωση θα σερβιριστεί ζεστό ρόφημα από μίγματα βοτάνων, και κατά την αποχώρηση θα διανεμηθούν δωρεάν βότανα, καθώς και σπόρος εχινάτσεας ενός φαρμακευτικού και ταυτόχρονα καλοπιστικού βοτάνου, που όλα καλλιεργεί στο αγρόκτημά του ο κ. Βασιλάκος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής