Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Λύση συνεργασίας και ευχαριστήριο στον Βάϊο Καραγιάννη απο τον Ατρόμητο Παλαμά

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά, ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Βάϊο Καραγιάννη.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο της ομάδας:
"Το Δ.Σ. και οι παίκτες του Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά ευχαριστούν θερμά τον πολύπειρο τεχνικό Βάϊο Καραγιάννη για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία τους και ελπίζουν σε μια εκ νέου συνεργασία στο μέλλον, ίσως σε μια ανώτερη κατηγορία. Μέχρι τότε του εύχονται υγεία και καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει".

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής