Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Πρόβες απο την μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση των παιδιών του Ε.Μ.Σ.Ιτέας

Τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας βρίσκονται στις τελευταίες πυρετώδεις πρόβες για το ανέβασμα της μουσικοχορευτικής θεατρικής παράστασης "Αλλοτινές μου Εποχές" σεναρίου και σκηνοθεσίας της υπεύθυνης δασκάλας χορού Σοφίας Τζέλλα.

Οι μαθητές των τάξεων του Δημοτικού, Γυμνασίου και του Λυκείου Ιτέας ενώνουν αυτή τη φορά τις δυνάμεις τους ανακαλύπτοντας πολλοί από αυτούς ταλέντα που δεν γνώριζαν ότι είχαν. Σ’ένα από τα πιο όμορφα είδη θεάτρου, όπως είναι αυτό του μουσικοθεατρικού, μεταμορφώνονται σε πρωταγωνιστές, καταργώντας την έννοια του "κομπάρσου".
Ο σεβασμός στήν παράδοση, στα γλέντια και τις γιορτές των παλιών χρόνων, γίνεται μήνυμα που οδηγεί τους μαθητές να συνταιριάξουν τις κινήσεις και τα βήματά τους σε ένα απολαυστικό χορευτικό αποτέλεσμα.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα παιδιά και την παράσταση το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 το απόγευμα μέσα στην αίθουσα του παλιού Δημαρχείου Ιτέας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής