Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ιτέας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Πλαστήρα

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Ιτέας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Πλαστήρα στις 14 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Κυριακή.

Αναχώρηση από την είσοδο του σχολείου στις 09:00 το πρωϊ με πρώτη στάση για καφέ στο ξενοδοχείο ΚΑΖΑΡΜΑ.
Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα με στάση εκεί για διέλευση του φράγματος. Επόμενη στάση θα είναι στο Τσαρδακι για φαγητό σε ταβέρνα.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια στάση για καφέ στο Ιππικό κέντρο ΦΙΛΟΝΕΙΚΟΣ όπου τα παιδιά θα μπορέσουν να απολαύσουν μια βόλτα με τα άλογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής