Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ενημέρωση μαθητών και γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας για το Σχολικό Εκφοβισμό (Bullying)

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10:00, ενημέρωση μαθητών και γονέων του σχολείου μας για το Σχολικό Εκφοβισμό (Bullying) από τις υπεύθυνες της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας κυρίες Ειρήνη Στάμου και Ιωάννα Χιώτη στα πλαίσια του προγράμματος Σχολικής Δραστηριότητας που υλοποιεί η Ε΄ τάξη.

Οι μαθητές των Γ΄,Δ΄,Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων άκουσαν με πολύ προσοχή τα όσα ενδιαφέροντα είχε να τους πει η κ. Χιώτη και συμμετείχαν εκφράζοντας τις απόψεις τους, τις απορίες και τις ερωτήσεις τους.

Οι γονείς που συμμετείχαν στη δράση ενημερώθηκαν διεξοδικά από την κ. Στάμου σε ξεχωριστό χώρο. Το αρνητικό, θα λέγαμε, της δράσης ήταν η πολύ μικρή (δέκα γονείς όλοι κι όλοι ήρθαν) συμμετοχή των γονέων!!

Ευχαριστούμε θερμά την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας και ιδιαιτέρως τις κυρίες Ειρήνη Στάμου και Ιωάννα Χιώτη!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής