Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας σε Ελλασόνα και Αργυροπούλι

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας αναχώρησε με 2 λεωφορεία την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι 21 Φεβρουαρίου για την απογευματινή δωρεάν εκδρομή που διοργάνωσε για την Ελλασόνα και το Αργυροπούλι Λάρισας.

Με πρώτη επίσκεψη για προσκύνημα στο μοναστήρι της Παναγίας Ολυμπιώτισσας όπου στάθηκαν τυχεροί και παρακολούθησαν και την μεταφορά της Παναγίας με πλήθος κόσμου ενώ οι καμπάνες χτυπούσαν χαρμόσυνα.

Μετά αφού ήπιαν τον απογευματινό τους καφέ στην Ελλασόνα, αναχώρησαν για το Αργυροπούλι της Λάρισας, όπου καθήσανε για φαγητό και χορό στην ταβέρνα του Κουτίνα.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τούς χορηγούς και όλες τις κυρίες του Συλλόγου που συμμετείχαν στην εκδρομή




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής