Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

Την πίτα έκοψε ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο καφεζαχαροπλαστείο "ΧΑΒΑΗ" στην Ιτέα πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 το απόβραδο, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας.

Η πρόεδρος του συλλόγου Τζένη Μακρή ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, ευχήθηκε να έχουν απ’ όλες τις απόψεις μια καλύτερη χρονιά, και παρακάλεσε τα μέλη του συλλόγου να έρθουν ακόμα πιο κοντά και πιο μαζικά στις εκδηλώσεις.

Στή συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο οποίος αφού έδωσε τις ευχές του για μια καλύτερη χρονιά, αναφέρθηκε στούς αγρότες δηλώνοντας την αμέριστη στηριξή του στόν δίκαιο αγώνα τους.

Τις ευχές τους και την παρουσία τους έδωσαν επίσης και ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ορέστης Ψαχούλας, ο πρόεδρος Τ.Κ Ιτέας Βαγγέλης Λύτρας, και ο Διευθυντής του ΕΣΥ Παλαμά Ιωσήφ Χρούμπ.

Στήν εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης:
Ο Περιφερειακός σύμβουλος Μάττας Γεώργιος, οι Αντιδήμαρχοι Φωτεινή Καραϊσκου και Αντώνης Λωρίδας, η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ Ράνια Φούντα ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Φύλλου Αντώνης Αναστασόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Κοντοβάϊος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας και ο Σύλλογος Γυναικών Πετρίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: