Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας επισκέφθηκε το προεδρείο της Ενωσης Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων

Τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο επισκέφθηκε στο γραφείο του το προεδρείο της Ένωσης Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων.

Οι εκπρόσωποι της ένωσης, μαζί και ο πρόεδρος Τ.Κ. Ιτέας Βαγγέλης Λύτρας, ενημέρωσαν τον κ. Τσιάκο για διάφορα ζητήματα ενώ στάθηκαν ιδιαίτερα στα θεσμικά θέματα που απασχολούν το χώρο της αυτοδιοίκησης καθώς επίσης και σε ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο κ. Τσιάκος από την πλευρά του αφού τους άκουσε με προσοχή υπογράμμισε πως η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοικτή για όλους και ιδιαίτερα για τα στελέχη του χώρου της Αυτοδιοίκησης, τα οποία χαρακτήρισε στυλοβάτες της αυτοδιοικητικής υπαίθρου.
«Τόσο εσείς από την πλευρά σας ως στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και εμείς ως Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση έχουμε ένα και μοναδικό στόχο: Την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των συμπολιτών μας τους οποίους και εκπροσωπούμε. Με αυτό το γνώμονα κινούμαστε μέχρι σήμερα και έτσι θα συνεχίσουμε τόνισε» ο κ. Τσιάκος.

Επίσης πρόσθεσε πως η τοπική και η περιφερειακή αυτοδιοίκηση συνεργάζονται στενά προς όφελος της περιοχής μας. Τέλος αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μια νέα ευρύτερη συνάντηση, η οποία θα έχει ως στόχο να γίνει αναλυτική συζήτηση των κοινών θεμάτων που απασχολούν τις δύο πλευρές στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής συνεργασίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής