Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Αεροδρόμιο Μυρίνης κοπή πίτας και βόλτα στόν αέρα...

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αερολέσχης Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο αεροδρόμιο της Μυρίνης.
Στην κοπή όπως ήταν λογικό παρευρέθηκαν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όπως και τα μέλη της λέσχης, μαζί με φίλους της αερολέσχης.

Παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός και η Αντιδήμαρχος Παλαμά κα Φωτεινή Καραϊσκου οι οποίοι στο τέλος έκαναν την βόλτα τους αγναντεύοντας απο ψηλά τον κάμπο της Θεσσαλίας.

Πριν την κοπή της βασιλόπιτας, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Καρδίτσας Μιχόπουλος Παναγιώτης ο οποίος αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της λέσχης τη χρονιά που μας πέρασε, ευχαρίστησε τα μέλη και τούς φίλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλές πτήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως το έπαθλο απο το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ήταν μία πτήση μιας ώρας μέσω της οποίας κάποιος μπορεί να γνωρίσει τη «μαγεία» της θέας απο ψηλά.

Στο τέλος έγιναν και πτήσεις για το κοινό

Φωτογραφίες από τη σημερινή εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αερολέσχης Καρδίτσας στο αεροδρόμιο Μυρίνης.

>




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής