Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Περιφέρειας Καρδίτσας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κ. Σκουρλέτης να αφήσει τις ιδεοληπτικές εμμονές για το έργο του Αχελώου
Δήλωση του αντιπεριφερειάρχη κ. Β. Τσιάκου για τις τελευταίες ανακοινώσεις του υπουργού περιβάλλοντος
Με μια δήλωση του ο Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σκουρλέτης επιχειρεί να θέσει τέλος σε ένα μεγάλο και ελπιδοφόρο έργο, το έργο του Αχελώου. Η απόφαση του όπως ανακοινώθηκε στους εκπροσώπους των θεσσαλικών φορέων ότι οι Θεσσαλοί θα πρέπει να ξεχάσουν το έργο της μερικής μεταφοράς νερού του Αχελώου στη Θεσσαλία, από αυτό που περισσεύει και χύνεται τους χειμερινούς μήνες άσκοπα στη θάλασσα, γιατί περί αυτού πρόκειται, αποτελεί μνημείο πολιτικής αβελτηρίας. Η εμμονή του κ. Σκουρλέτη και πολλών ακόμη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με ένα έργο για το οποίο έχουν δαπανηθεί εκατοντάδες εκατομμύρια και το οποίο μόνο θετικά μπορεί να έχει για την εθνική οικονομία και για τα συμφέροντα ΟΛΩΝ των κατοίκων της χώρας έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της ιδεοληψίας και ανάγεται σε άλλες σφαίρες.
Εμείς οι εκπρόσωποι των κατοίκων της Θεσσαλίας εκφράζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής μας δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει οριστική ταφόπλακα σε ένα έργο που οραματίστηκαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας και που μπορεί να εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών μας. Να είναι σίγουρος ο κ. Σκουρλέτης και οι ομοϊδεάτες του πως θα μας βρίσκουν συνεχώς απέναντί τους μέχρι να δικαιωθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής