Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Βραδυά Κινηματογράφου στον Παλαμά απο την Κινηματοφραφική Λέσχη

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου
Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κινηματογράφου ο Δήμος Παλαμά σε συνεργασία με την Κινηματογραφική λέσχη Παλαμά και την αρωγή του Συλλόγου Γυναικών Παλαμά προβάλλουν την ξεκαρδιστική κωμωδία του Οράτιου Μαλέλε “ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΓΑΜΟΣ” (NUNTA MUTA / SILENT WEDDING)
Έτος παραγωγής: 2008
Πρωταγωνιστούν: Μέντα Αντρέα Βικτόρ, ΑλεξάντρουΠοτοκεάν, ΒαλεντίνΤεοντοσίου.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Το 1953 σε ένα Ρουμάνικο χωριό δυο νέοι αποφασίζουν να παντρευτούν. Τη μέρα του γάμου όμως, πεθαίνει ο Στάλιν και οι γιορτές απαγορεύονται. Έτσι, το γλέντι εξελίσσεται στα βουβά…..

ΚΡΙΤΙΚΗ
Πολιτική σάτιρα, ηθογραφία, μαγικός ρεαλισμός, βουβό σινεμά και κωμωδία αλά Κουστουρίτσα συναντιούνται σε ένα φιλόδοξο εγχείρημα με ιδέες, ευφυή ξεσπάσματα, σωστό αφηγηματικό τέμπο και σαφή σκηνοθετικό προσανατολισμό.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:00
Στο “ΜΟΥΣΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ” Παλαμά – Αίθουσα “Τερψιχόρη”

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής