Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Η σελίδα "Ιτέα Καρδίτσας" στηρίζει τον αγώνα των Αγροτών

Η σελίδα της "Ιτέα Καρδίτσας" εκφράζει την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή στα δίκαια αιτήματα και στον αγώνα του αγροτικού κόσμου. Ο αγροτικός κόσμος και κατ’ επέκταση ο πρωτογενής τομέας της οικονομίας που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της κοινωνικής συνοχής και της οικονομικής ανάπτυξης πλήττεται βάναυσα από τα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση.

Είναι φανερό πως σε μια περίοδο έντονης και παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, όπως η σημερινή, η αντιαγροτική πολιτική της Κυβέρνησης σε συνδιασμό με τους αστάθμητους παράγοντες που επηρεάζουν την αγροτική παραγωγή και το γεωργικό εισόδημα, εξοντώνουν τον αγροτικό κόσμο, στραγγαλίζουν τα εναπομήναντα περιθώρια ανάπτυξής του και οδηγούν στην εξαθλίωση εκατοντάδες χιλιάδες αγροτικές οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής