Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Επτά χρόνια!!!

Επτά χρόνια!!!
Κάτι συμβαίνει τελικά με αυτό το επτά.
Οι χούντες πέφτουν στα επτά χρόνια, οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης αλλάζουν στα επτά χρόνια, οι γάμοι αντιμετωπίζουν κρίσεις στα επτά χρόνια κι άλλα πολλά τινά που δεν μπορώ να θυμηθώ.
Έτσι και σήμερα φίλες και φίλοι συμπληρώνονται επτά χρόνια από την πρώτη διαδικτυακή εμφάνιση αυτής της σελίδας.
Σήμερα έχει γενέθλια...
Γιορτάζει τα (7) επτά χρόνια συνεχούς διαδικτυακής παρουσίας από τότε, με 1.557.000 επισκέψεις, με 3500 αναρτήσεις και 2700 σχόλια αναγνωστών. Ποιος να το περίμενε όταν ξεκινούσε η "Ιτέα Καρδίτσας" στις 4 Μαρτίου 2011 ότι θα μακροημέρευε, και θα ξεπερνούσε τις προσδοκίες όλων σε επισκεψιμότητα.
Δεν είναι και άσχημα για μια μοναχική προσπάθεια που δεν αποσκοπεί στο κέρδος παρά μόνο στην ελεύθερη έκφραση και στην προβολή του τόπου μας. Μια προσπάθεια που έφτασε μέχρι την άλλη άκρη της γης και αγκαλιάστηκε από χιλιάδες διαδικτυακούς συνταξιδιώτες στα πέρατα του κόσμου.
Πρόκειται για την αναγνώριση ενός blog που ποτέ δεν κορόϊδεψε και πάντα προβάλλει τις ομορφιές της περιοχής μας, τις πολιτιστικές, κοινωνικές και επαγγελματικές προσπάθειες και τις απόψεις όσων το έχουν ζητήσει.
Φαίνεται πως κάποιοι τα εκτιμάτε όλα αυτά αν κρίνω από τις επισκέψεις σας.
Σας δίνω και μου δίνετε από τον ελεύθερο χρόνο, από την αγάπη και το ενδιαφέρον σας.
Αισθάνομαι την υποχρέωση για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω.
Με κάποιους από εσάς τους συγχωριανούς μου οικοδομήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια νέες σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, και το σημαντικότερο με κάποιους που η ζωή και η καθημερινότητα τα έφεραν έτσι ώστε οι δρόμοι μας να χωριστούν κάποτε, αυτή η σελίδα έγινε ένα κοινό σημείο συνάντησης. Ξέρετε πού θα βρεθούμε με ένα κλικ, και ξέρω ότι αφιερώνετε κάποιες στιγμές από τον πολύτιμο χρόνο σας για ένα πέρασμα από εδώ.
Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ.
Όσο ακόμα υπάρχουν δυνάμεις και χρόνος, θα σας μεταφέρω εικόνες, απόψεις, γεγονότα, διεκδικήσεις και θα προβάλλω ανιδιοτελώς τις ομορφιές του τόπου όπου ζω και τις προσπάθειες των ανθρώπων του.



8 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΙΟΣ είπε...

Σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια. Μπράβο σας!!!

ΟΛΓΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

Συγχαρητήρια για την πολύτιμη αυτή προσπάθεια!!! Σου εύχομαι να συνεχίσεις για πολλές 7ετίες ακόμη!!! Για μας ιδιαίτερα που ζούμε μακριά από τον τόπο μας, αυτό που κάνεις είναι ένας δυνατός κρίκος που μας κρατάει ενωμένους με ο.τι ζήσαμε και αγαπήσαμε!!!

Μαρία Μακρή είπε...

Συγχαρητήρια Παύλο σου εύχομαι να συνεχίσεις πολλές επταετίες ακόμα, να είσαι Πάντα δυνατός!

Λίτσα Χηροπούλου είπε...

Ευχαριστούμε για όλα αυτά που κάνεις. Συνεχισε ετσι!!Μπράβο σου!!!

Κώστας Μητράκος είπε...

Bravo Παύλο ... να πάει έτσι και να πιάσει τα 💯🎈🎈🎈❗

ΑΝΝΙΤΑ ΜΠΑΜΠΑΝΑ είπε...

Χρόνια πολλά στη σελίδα σου Παύλο...όλα αυτά τα χρόνια είδαμε φωτογραφίες τωρινές αλλά και πολύ παλιές που αξίζουν πραγματικά όσο χίλιες λέξεις...διαβάσαμε όμορφες σκέψεις αλλά και γεγονότα που συνέβησαν στον τόπο μας και όχι μόνο...νομίζω ο καθένας θα 'θελε να έχει ένα βιβλίο που αφορά τον τόπο του και πόσο μάλλον όταν αυτό γράφεται για 7 συνεχόμενα χρόνια και μπορείς να γράψεις κι εσύ μια σελίδα και που δεν έχει προς το παρόν οπισθόφυλλο αλλά συνεχίζει να γράφεται, είναι ζωντανό, είναι διαδραστικό και το σημαντικότερο δεν μπορείς να το κάψεις....καλή συνέχεια πάμε για την επόμενη 7ετία!

Σοφία Νοτοπούλου είπε...

Αγαπητέ Παύλο συγχαρητήρια για την σελίδα σου, σε ευχαριστούμε και εύχομαι να ευτυχήσεις και μείς μαζί σου, σε νέες επιτυχημένες για την περιοχή μας αναρτήσεις.

Ζωή Μακρή είπε...

Μακάρι να ασχολείσαι για πάρα πολλά χρόνια με τη σελίδα!!!!και να μας ενημερώνεις

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής