Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

- 11η Εμποροβιοτεχνική έκθεση Καρδίτσας...

Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας 2011Σάββατο 7 Οκτωβρίου έως Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στήν Καρδίτσα στην οδό Καρδιτσομαγούλης στο ύψος του περιφερειακού Καθημερινά 17:30 – 22:00 και το Σαββατοκύριακο 10:30 – 22:00 Είσοδος Ελεύθερη. Ανοίγει τις πύλες τις και περιμένει όλους τους Καρδιτσιώτες η 11η Εμποροβιοτεχνική έκθεση Καρδίτσας. Η έκθεση που κάθε χρόνο σημειώνει μεγάλη επιτυχία και διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καρδίτσας , με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ν. Καρδίτσας και του Δήμου Καρδίτσας, ευελπιστεί και φέτος στη δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας μας να ανοίξει νέους δρόμους σε επίδοξους επαγγελματίες και να βοηθήσει τα μέγιστα σε σωστές επιλογές τους καταναλωτές της πόλης μας. Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν πάνω από 120 εκθέτες.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας συμμετέχει με εντυπωσιακό περίπτερο, προβάλλοντας το Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο με ψηφιακό οπτικό και φωτογραφικό υλικό.
Περιμένουμε τα μέλη του συλλόγου μας να επισκεφτούν την έκθεση και κατ’ επέκταση το περίπτερό μας. 

Η Έκθεση περιλαμβάνει τους εξής τομείς:
¯      Γεωργία- Κτηνοτροφία.
¯      Δόμηση-Κατοικία
¯      Μ.Μ.Ε- Διαφήμιση.
¯      Τουρισμός-Αγροτουρισμός.
¯      Ενέργεια & Τεχνολογία Περιβάλλοντος.
¯      Τρόφιμα- Ποτά.
¯      Αυτοκίνητο.
Στην έκθεση συμμετέχουν  επιχειρήσεις από την Καρδίτσα τη Θεσσαλία αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Αλλά  και φορείς από την Καρδίτσα και από όλη την Ελλάδα (Επιμελητήρια, Δήμοι και Περιφερειακές Ενότητες).
Μετά την πρώτη συνεργασία της ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗΣ με το Επιμελητήριο Καρδίτσας η οποία υλοποιήθηκε το 2010 συνεχίζουμε και φέτος την προσπάθεια για εξωστρέφεια με περισσότερη εμπειρία και γνωρίζοντας πλέον το αγοραστικό κοινό και τις ανάγκες της Θεσσαλίας και κυρίως της Καρδίτσας οδεύουμε μαζί προς την ανανέωση και αναβάθμιση της ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη για άλλες παρόμοιες διοργανώσεις.
Mε τις συμμετοχές να έχουν ξεπεράσει τις 100 το 2010 με επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και την επισκεψιμότητα να ανέρχεται στις 30.000 το Επιμελητήριο Καρδίτσας ως διοργανωτής αλλά και η ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ως ανάδοχος εταιρεία είμαστε αισιόδοξοι για αυτά που θα ακολουθήσουν το 2011.
Με το κάλεσμα των επιχειρηματιών να στηρίξουν και φέτος την οργάνωση ελπίζοντας πάντα ότι μια ενέργεια σαν αυτή θα αυξήσει τις εμπορικές συμφωνίες θα ανανεώσει ήδη υπάρχουσες και θα δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας στην αγορά, πετύχαμε τη διοργάνωση μιας έκθεσης με αρκετές συμμετοχές τόσο από την Θεσσαλία όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρουμε επιχειρήσεις από τη Μαγνησία, από την Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη από την Αρκαδία, την Κοζάνη κλπ.
Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι προγραμματισμένα για την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και ώρα 19:00. Στην τελετή πρόκειται να παραβρεθεί ο πολιτικός και κοινωνικός ιστός της περιοχής.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής