Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

- Βάϊος Καραγιάννης για Κωστένογλου...

Την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Νίκου Κωστένογλου εξέφρασε με δηλώσεις του στον ΝΟVAΣΠΟΡ FM o Bάιος Καραγιάννης. Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ τόνισε ότι χρειάζεται υπομονή προκειμένου να δείξει έργο: «Παρόλο που μέχρι στιγμής η ΑΕΚ είχε άσχημη αγωνιστική εικόνα, στο ματς με τον Ολυμπιακό έδειξε άλλο πρόσωπο απ' αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι. Ήταν ψυχωμένοι, παθιασμένοι και γενικά ήταν μια διαφορετική ΑΕΚ. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη πιστεύω για την Ένωση. Ο Νίκος Κωστένογλου θέλει να αποδείξει πολλά, αγαπά την ΑΕΚ και η συνέχεια θεωρώ θα είναι καλύτερη. Του έχω εμπιστοσύνη γιατί είναι καλός προπονητής.

Το μόνο που χρειάζεται η ΑΕΚ είναι λίγο υπομονή. Γνωρίζω πως έχουμε κάνει πολύ υπομονή εμείς που ασχολούμαστε με την ΑΕΚ αλλά πρέπει να κάνουμε λίγο καιρό ακόμα γιατί φαίνεται πως γίνεται μια καλή προσπάθεια.

Οι παίκτες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ΑΕΚ έχουν επιλεχθεί από τον προηγούμενο προπονητή. Η ομάδα χρειάζεται κάποιες μεταγραφές και το ξέρει σίγουρα ο Κωστένογλου. Θα γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες σε λίγο καιρό και η ΑΕΚ θα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο στο άμεσο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: