Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

- Το μαρτύριο της σταγόνας...

Σε απεργία διαρκείας προχωρά από σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Πετρελαιοειδή, Διυλιστήρια και Χημική Βιομηχανία (ΠΟΕΠΔΧΒ), προκαλώντας ανησυχία στους οδηγούς Ι.Χ. που έχουν σπεύσει από νωρίς στα βενζινάδικα για να προμηθευτούν καύσιμα. Σύμφωνα με τους βενζινοπώλες, τα αποθέματα θα κρατήσουν για περίπου τρεις ημέρες, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί οι πρώτες ουρές.

Το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συνάντηση της Ομοσπονδίας Πρατηριούχων με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης Σ. Κομνηνό για τα τρέχοντα θέματα της αγοράς, στην οποία αναμένεται να εξεταστεί και η κατάσταση που διαμορφώνεται λόγω της απεργίας.

(Ουρά αυτοκινήτων έξω από πρατήριο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής