Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

- Επιπτώσεις από το "κούρεμα" και για τους αγρότες...

Ανησυχία έχει κυριεύσει και τους αγρότες της Καρδίτσας, για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, αφού το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους θα κρίνει τελικά και την πληρωμή της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης.

Το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης παραδέχτηκε ότι δεν έχει βρει ακόμη τον τρόπο για να δοθεί το 1 δισεκατομμύριο ευρώ στην Αγροτική Τράπεζα ώστε να πληρωθούν 700.000 παραγωγοί. Η διαδικασία της πληρωμής έχει καθυστερήσει σε σχέση με άλλα χρόνια, ενώ ο πρόεδρος του Παμφθιωτικού αγροτικού συλλόγου Δημήτρης Δημογιάννης, μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, δηλώνει ότι δεν πιστεύει την ημερομηνία που ανακοίνωσε ο υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης για το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής