Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

- Λυπάμε κ. Πρόεδρε...!!!

Λυπάμαι  που ο ελληνικός λαός εδειξε την εμπιστοσύνη του σε μια κυβέρνηση που δεν τον προστάτευσε ποτέ, λυπάμαι που υποβαθμίσατε τη λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε ασυδοσία. λυπάμαι που χρησιμοποιείτε την ίδια λέξη για να περάσετε τους ανθελληνικούς σκοπούς σας, λυπάμαι που δε σέβεστε το Σύνταγμα και είστε τόσο άσχετοι που δεν ξέρετε ότι η τήρηση των θεσμών και του πολιτεύματος επαφίεται στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ των Ελλήνων που ΔΕΝ εξαρτάται από το ένδοξο μαχητικό παρελθόν το οποίο τιμά μία φορά το χρόνο, αλλά από ένα μαχητικό παρόν, όταν οι κυβερνήσεις δεν αντιλαμβάνονται ποίοι τους έδωσαν την εξουσία, λυπάμαι που είστε τόσο προσκολλημένοι στις θέσεις σας που δε βλέπετε τίποτα, λυπάμαι που έχουμε ανίκανους εκπροσώπους, λυπάμαι που όταν ο ελληνικός λαός ξυπνάει δε ξέρει τι του ξημερώνει, λυπάμαι που άλλοι τα έφαγαν και αλλοι πληρώνουν και ίσως θα πληρώσουν και στο μέλλον, λυπάμαι που μολυνετε τον πολιτισμό μας με τις ασχετοσύνες σας που κοστίζουν την υπόληψη του ελληνικού έθνους, λυπάμαι που το άρμα της Δικαιοσυνης σέρνεται πίσω από την εξουσία των μοντέρνων θεών, λυπάμαι που η "Δημοκρατία" στηρίζεται στις μονάδες καταστολής, λυπάμαι που ο Αρχηγός του ελληνικού Κράτους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αντί να εκφράζει τη λύπη του δεν αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί, λυπάμαι που δεν ντρέπεται εκείνος για όσα γίνονται, λυπάμαι που ξεπουλάτε μια χώρα απαράμιλης ομορφιάς στο βωμό των Τραπεζών, λυπάμαι που τόσα χρόνια παίζετε την κολοκυθιά με τους γείτονες που επιθυμούν κομμάτια από την Ελλάδα που τόσοι αγώνες έγιναν, λυπάμαι που ελληνική κυβέρνηση ελληνικού συμφέροντος δεν χάραξε ποτέ δική της πορεία για να λάμψει ξανά ο λαός της, λυπάμαι που διώχνετε τους ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν στον τόπο τους και φέρνετε τους ξένους και όσους δεν ξέρουν από Ελλάδα και όσα αυτός ο τόπος πρεσβεύει, λυπάμαι που χύνεται αίμα και ιδρώτας για ένα σύστημα βαμπίρ, λυπάμαι που χαθήκαμε σε μια πλαστή ευδαιμονία, λυπαμαι που στο ξύπνημα μας από αυτή την έκσταση βρίζουμε ο ένας τον άλλο και δεν ενωνόμαστε πραγματικά σε κοινό σκοπό.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ….

Όμως δε θα λυπηθώ καθόλου όταν δω να αποδίδεται δικαιοσύνη με τον πιο σκληρό τρόπο. Γιατί κύριοι και γράμματα γνωρίζω και φροντίσα να μαθω περισσότερα από όσα θέλατε και φρόντισα να βρίσκομαι ανάμεσα σε μια κοινωνία που σφαδάζει, εξοργίζεται, λυσσάει να βρει το δίκιο και την τάξη που δεκαετίες τώρα της έχετε στερήσει.

Και ας μην ξεχάσει ποτέ κανένας ότι το 1789 μόλις οι αστοί πεινάσανε χύθηκε αίμα.

Μη μας υποτιμάτε...

Αναγνώστρια

2 σχόλια:

Σπύρος Σπυρόπουλος είπε...

Ξαφνικά βλέπω πολλοί να απαιτούν σεβασμό και πειθαρχεία από τα παιδιά που παρελαύνουν.

Καλά δεν γνωρίζει η κυρία Διαμαντοπούλου λ.χ. ότι τα σχολεία εδώ και δύο δεκαετίες έχουν διαλυθεί και τις μισές μέρες του εκπαιδευτικού έτους αργούν.

Ζητούν από τους μαθητές σεβασμό των εθνικών συμβόλων και αγώνων αυτοί που έκαναν ότι μπορούσαν για να εξαφανίσουν από τα βιβλία ιστορικές μαρτυρίες στο όνομα της παγκοσμιοποίησης.

Αυτό που ενοχλεί την πολιτική κάστα είναι ότι όσοι μέχρι χθες στέκονταν σούζα μπροστά τους και τους εκλιπαρούσαν για μια χειραψία σήμερα τους γιαουρτώνουν.

Απαίδευτους πολίτες παρήγαγαν, αδρούς και άκομψους «διαμαρτυρόμενους» εισπράττουν.

Ζητούν από τους διαδηλωτές να δείχνουν εγκράτεια και μέτρο οι πρυτάνεις της αμετροέπειας και της αλαζονείας.

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο και από την ξαφνική επαναστατικότητα των χθεσινών κοιμισμένων και ονειροπαρμένων πολιτών είναι η σεμνοτυφία που προσπαθούν να επιβάλλουν όσοι βλέπουν ότι δεν μπορούν να χειραγωγούν την κοινωνία με την ευκολία που το έκαναν.

Τα πράγματα θα οδηγούνται σε διαρκώς αυξανόμενη αταξία επειδή δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τα συγκρατεί.

Οι κάβοι, οι δεσμοί που συγκροτούν ένα στοιχειωδώς οργανωμένο κράτος έχουν σπάσει προ πολλού κύρια με ευθύνη των σημερινών κυβερνόντων τότε που διαλύανε αρχές και αξίες για να κυβερνούν με ευκολία και διάρκεια.

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

...κι εγώ λυπάμαι κ. Πρόεδρε. Λυπάμαι γιατί όπως αναφέρατε, 15 χρονών παιδάκι συμετείχατε στην αντίσταση κατά του κατακτητή της χώρας μας το 1940 αλλά αυτό, ούτε σας εμπόδισε και ούτε το θυμηθήκατε όταν λέγατε ότι "δανείζατε" λεφτά στον Ανδρέα Παπανδρέου -πρωθυπουργό της χώρας τότε- για να φτιάξει τη ρόζ βίλα και να μην τον πιάσει το πόθεν έσχες. Σείς δώσατε το παράδειγμα και τον τρόπο στον Ελληνικό λαό πως να κλέβει... ή μήπως το ξεχάσατε;;

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής