Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

- Διαγράφονται από την ΕΠΟ 12 τοπικά σωματεία...


Πολύ άσχημο είναι το γεγονός της διαγραφής αθλητικών σωματείων γενικώς από τα βιβλία των ομοσπονδιών, διότι αυτό σημαίνει αδιαφορία για την άθληση, ροπή προς τον τριφηλό βίο αλλά και δυσπραγία γενική.   
Για τον ποδοσφαιρικό κόσμο 12 σωματεία του νομού Καρδίτσας διαγράφονται από τα μητρώα της ΕΠΟ ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές τους μένουν ελεύθεροι από 1 Ιανουαρίου του 2012.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το άρθρο 6 των Γενικών Κανονισμών με συνδυασμό με τα άρθρα α) 16 παρ 8 του κανονισμού εγγραφών - μεταγραφών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και β) 26 παρ 2 του Κ.Α.Π  Ερασιτεχνών και μετά την τελεσιδικία της απόφασης αυτής  η Ε.Π.Ο διαγράφει από τα Μητρώα της τα παρακάτω σωματεία :
1. A.O ZAΪMIOY
2. A.O MEΛΙΣΣΑΣ
3. Α.Ε ΚΑΠΠΑ
4. Α.Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΗΜΟΧΩΡΙΟΥ
5. Α.Ο ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ
6. Α.Ο ΓΙΓΑΣ ΑΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ
7. Α.Σ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
8. Α.Ο ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
9. Α.Σ ΑΝΑΝΕΩΣΗ 2000
10. Α.Ε ΛΟΥΤΡΟΥ - ΚΕΔΡΟΥ
11. Α.Ο ΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
12. Α.Σ ΔΡΑΚΟΣ
 
Κρίμα....... 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής