Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

- Σεμινάριο Κινηματογράφου στην Καρδίτσα...

Συνάντηση, για την συγκρότηση ενός σταθερού σεμιναρίου για τον κινηματογράφο, την μουσική και την αρχιτεκτονική στην πόλη, πραγματοποιείται σήμερα στις 8 το βράδυ στο αναψυκτήριο του Παυσίλυπου στην Καρδίτσα.

Θέμα της συνάντησης «Η σύνθεση και η δημιουργία στον Κινηματογράφο, στην Μουσική, στην Αρχιτεκτονική και τις Τέχνες».

Ομιλητής, θα είναι ο Γιάννης Χατζηγώγας, Καθηγητής Αρχιτεκτονικής στο ΑΠΘ και στο Τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ.

Αντικείμενο του σεμιναρίου θα είναι η παρουσίαση περιεχομένου, θέσεων, θεωρίας, ασκήσεων και προβολών στην κατεύθυνση συγκρότησης μιας ομάδας επιτόπου για τη σύνθεση και τη δημιουργία στον κινηματογράφο, την αρχιτεκτονική, τη μουσική και τις τέχνες... μιας ομάδας με σταθερά και μονιμότερα χαρακτηριστικά...

Αντίστοιχα παραδείγματα έχουν γίνει σε σχολές Πανεπιστημίου, πόλεις με Κινηματογραφικές Λέσχες όπως στον Πύργο Ηλείας, φεστιβάλ νέων κινηματογραφιστών, Λέσχη Αλεξανδρούπολης και αλλού

Μετά την συνάντηση θα ακολουθήσει συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής