Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Η κατανομή των χρημάτων για τα σχολεία του Νομού Καρδίτσας

Στην Α κατανομή 25.000.000 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2015, σε όλους τους Δήμους της Χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων προχώρησε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η κατανομή του ποσού έγινε σε 325 Δήμους ώστε να καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητάς τους.

Τα ποσά που προβλέπονται στην απόφαση θα καταβληθούν στους δικαιούχους Δήμους με Χρηματική Εντολή του Υπουργείου μας προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Σύμφωνα με την απόφαση οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, στις οποίες κοινοποιείται η απόφαση και ιδιαιτέρως οι Γενικοί Γραμματείς αυτών, παρακαλούνται να μεριμνήσουν για την άμεση απόδοση από τους ΟΤΑ χωρικής αρμοδιότητάς τους στις οικείες Σχολικές Επιτροπές ή Σχολικές Εφορείες (στην περίπτωση των μειονοτικών σχολείων), των πιστώσεων που τους διατίθενται, επισημαίνοντάς τους ότι πρέπει να προχωρήσουν επειγόντως, σε όλες τις απαιτούμενες προς τούτο ενέργειες.

Τα ποσά για την Καρδίτσα
Πιο αναλυτικά, η κατανομή για την Καρδίτσα έχει ως εξής :

>ΑΡΓΙΘΕΑΣ 7.837,58
>ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 231.396,36
>ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ  6.429,35
>ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ 53.460,09
>ΠΑΛΑΜΑ 52.883,54
>ΣΟΦΑΔΩΝ 69.628,66 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής