Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών "Σέλλανα" έκοψε την ετήσια πίτα του

Με ιδιαίτερη επιτυχία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών "Σέλλανα" το Σάββατο 24 Ιανουαρίου και ωρα 8κ30 μμ έκοψε την ετήσια πίτα του για το 2015 που έγινε στο κατάστημα του Κωνσταντίνου Παπαευαγγέλου στην Μαραθέα.

Εμφανίστηκαν και μάγεψαν με την παρουσία τους τα παιδικά χορευτικά μοντέρνου και λαϊκοδημοτικού χορού της κυριας Σοφίας Μόρφου.

Την εκδήλωση τίμησαν, με την παρουσία τους, οι αρχές και οι φορείς της περιοχής, που στους χαιρετισμούς τους, μίλησαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια  για την προσφορά του Συλλόγου, στο πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής.

Η εκδήλωση έκλεισε με κέφι και χορό και φαγητό των μελών και κατοίκων του χωριού














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής