Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Το ΚΑΠΗ Ιτέας έκοψε την ετήσια πίτα του

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση χθές την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στο ΚΑΠΗ Ιτέας με αφορμή την κοπή πίτας για το νέο έτος 2015.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και τα μέλη των ΚΑΠΗ, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να απολαύσουν το καφεδάκι τους μαζί με τον Δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελλαρίου και την πρόεδρο των ΚΑΠΗ του δήμου Παλαμά κα Φωτεινή Καραϊσκου.

Στήν εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν:
Ο Ιερέας του χωριού πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Παλαμά Αναστάσιος Γκατζούνης, ο Αντιδήμαρχος Ιάσων Τσιρώνης, ο πρόεδρος της Τ.Κ Ιτέας Βαγγέλης Λύτρας, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΠ  Δημήτριος Τσιαδήμος, τα μέλη του Δ.Σ Παλαμά Μάκης Κοντοβάϊος και Αριστοτέλης Χατζής και το μέλος του Δ.Σ ΚΑΠΗ  Παύλος Σαμαράς.

>














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής