Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ευχές για το Νέο Έτος από το Δήμαρχο και το Δ.Σ. Παλαμά

Συνδημότες και συνδημότισσες

Ας είναι το 2015 ένα πραγματικά Νέο Έτος και μια νέα αρχή στη ζωή του καθενός μας, αφήνοντας πίσω δυσκολίες και προβλήματα που υπήρξαν έως σήμερα. Με πνεύμα συνεργασίας και προσφοράς στον συνάνθρωπό μας, ας πορευτούμε όλοι μας.

Η Δημοτική Αρχή του Παλαμά θα συνεχίσει να αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της και τα μέσα που διαθέτει, για την ανάταξη των προβλημάτων του Δήμου και της περιοχής, τη στήριξη των πολιτών και ιδιαίτερα των αδυνάτων, συνεπής στο λόγο και στόχο της. Η πολλαπλή στήριξη εκ μέρους συμπολιτών μας και φορέων, επαγγελματιών και απλών κατοίκων, υπήρξε πολύ σημαντική και τους ευχαριστούμε θερμά γι΄ αυτό.

Οι αρχές της αλληλεγγύης και προσφοράς για τον συνάνθρωπό μας, είναι αξίες που δεν αποτιμούνται και βάση για το μέλλον όλων μας. Εύχομαι σε όλους, το νέο έτος να φέρει υγεία, δύναμη, αξίες ηθικές και έργο προσφοράς και δημιουργίας σε όλους. Καλή χρονιά.

Ο Δήμαρχος Παλαμά
Γιώργος Σακελλαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής