Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Αγνωστοι λήστεψαν καταστήματα στην Ιτέα

Σοκ υπέστησαν οι ιδιοκτήτες μαγαζιών ξημερώματα Κυριακής στήν Ιτέα.

Στόχος διαρρηκτών γίνονται το τελευταίο διάστημα τα καταστήματα τους απο άγνωστους μέχρι στιγμής διαρήκτες.

Οι άγνωστοι "ποντικοί" μεταξύ 2:00 π.μ και 4:00 π.μ τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής άνοιξαν 5 καταστήματα και πήραν διάφορα μικροαντικείμενα και τα χρήματα που άφησαν οι ιδιοκτήτες στο ταμείο τους.

"Το κακό έχει παραγίνει το τελευταίο διάστημα..." μας λέει κάποιος ιδιοκτήτης..."πρέπει να βρεθεί μια λύση γιατί αλλιώς θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας με δυσάρεστες συνέπειες..."

Fast food Κοντοβάϊου,...Ταβέρνα "Το Χαγιάτι,...Φούρνος Μπαλαντίνα,...Κατάστημα Λόττο Μπαλαντίνα,...Καφενείο Ντάλλα κ.α είναι απο τα "θύματα" της τελευταίας ληστείας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής